Met Brinky 25% korting op Burgers’ Zoo

Ook tijdens Dia de los Muertos in de Herfstvakantie – 15 t/m 30 oktober 2016

Geniet midden in onze overdekte rotswoestijn van Mexicaanse zang en dans en heerlijk eten en drinken! Kom naar Dia de los Muertos, het feest van de lachende skelet. Koop 1 zak Brinky Choco Fourré in de supermarkt en krijg 25% korting voor het hele gezin (max. 5 personen) in de periode 1 september t/m 30 november 2016!

Mexicaans Halloween met Brinky

Vier in de herfsvakantie in onze Mexicaanse Desert het Mexicaanse feest van de Día de los Muertos! Deze ‘dag van de doden’ valt in dezelfde periode als het Amerikaanse Halloween, maar is veel kleurrijker, muzikaler en historischer, want de Maya’s en Azteken vierden dit feest al waarbij de doden worden herdacht.

De lachende skelet

Día de los Muertos is niet het evenement waar je elkaar bang maakt, maar wordt ook wel het feest van de lachende skelet genoemd. Kleurrijk en feestelijk.

Gratis Brinky speurtocht & traktatie

Met deze speciale speurtocht ontdek je nog meer van de Mexicaanse Desert en Dia de los Muertos! Weet jij alle vragen juist te beantwoorden? Dan wacht er een leuk prijsje op je. Wanneer je je kaarten hebt gekocht wordt de speurtocht automatisch naar je toe gestuurd.

Bestel nu voordelig tickets!

Vul hieronder de actiecode in, waarna u 25% korting krijgt voor het hele gezin (max 5 personen) op entree bij Burgers' Zoo tijdens Dia de los Muertos. Dia de los Muertos vindt plaats van 15 t/m 30 oktober 2016. Door mee te doen met deze actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden.

Terug naar Burgers' Zoo