Nachtsafari

Een zoomerabonnement voor maar € 35,-

Wilt u in juli en augustus extra voordelig en zo vaak als u wilt naar Burgers’ Zoo? Neem dan voor slechts €35,00 een zoomerabonnement! Met een zoomerabonnement kunnen bezoekers voor €35,00 per persoon (ongeacht leeftijd) de hele maand juli en augustus 2015 onbeperkt Burgers’ Zoo bezoeken.

Content Vleerhond Donker 

Maak kans op een unieke nachtbeleving!

Elke zoomerabonnementhouder maakt tevens kans op één van de tien kaarten voor Burgers’ Nachtsafari. Ook voor jaarabonnementhouders zijn door middel van verloting tien kaarten beschikbaar. Onder leiding van een dierentuingids nemen zij deel aan een nachtelijke expeditie door het overdekte tropische regenwoud Burgers’ Bush, daarbij uitgerust met professionele nachtkijkers van Conrad (www.conrad.nl). Nog nooit eerder was het mogelijk om midden in de nacht de dieren- en plantenwereld van Burgers’ Bush te ontdekken: een primeur waar de echte dierentuinfan niet mag ontbreken!

Wilt u kans maken op deze prijs, geef dit dan aan wanneer u uw abonnement bij de kassa op komt halen! Bent u al jaarkaarthouder dan kunt u ook deelnemen door dit aan de kassa te melden. Dus hou alvast vrij 18, za 19, vrij 25 en za 26 september vrij in uw agenda!

In samenwerking met Conrad

Burgers’ Nachtsafari wordt mede mogelijk gemaakt door Conrad, de online shop voor elektronica en techniek met een assortiment van meer dan 400.000 artikelen. Conrad is Europa’s grootste webwinkel op het gebied van elektronica en techniek en stimuleert graag creatieve toepassingen van moderne technische gadgets. De tien expeditieleden testen de uitgebreide mogelijkheden van de moderne nachtkijkers in de praktijk uit onder deze avontuurlijke omstandigheden, waarbij hun ervaringen weer interessante feedback voor Conrad opleveren.

Conrad Logo

Zoomerabonnement aanvragen

Abonnement aanvragen
Gegevens van de hoofdkaarthouder.

 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

Wilt u meerdere abonnementen aanvragen? Dan kunt u onderstaande velden gebruiken. Indien u één abonnement aan wilt vragen, kunt u de rest open laten.

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement