Pasar Malam

Kerstvakantie - 27 t/m 30 december 2016 en 2 t/m 8 januari 2017

Ga er in de kerstvakantie even tussenuit naar de Pasar Malam in Burgers' Zoo! De Pasar Malam is de warmste Indonesische markt, hij vindt plaats in het overdekte tropisch regenwoud van de Bush. Er is heerlijk eten en drinken om van te genieten en mee naar huis te nemen. Vanaf 15.00 uur kunt u tijdens de Pasar Malam dagen voor 10 euro naar binnen, terwijl het park op deze avonden pas om 20.00 uur sluit.

Authentieke Indonesische gerechten

De Pasar Malam in de Bush is inmiddels in de wijde omgeving beroemd om zijn heerlijke authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant. Tijdens de Pasar Malam hebben we een uitgebreid en extra voordelig Indonesisch buffet in het Bush Restaurant. Onze chef kokkin is pas tevreden als de smaak haar in gedachten direct terug brengt naar haar geboorteplaats op Java!

Podia vol zang en dans

Bezoekers ontdekken in de Bush meer dan 60 stands met Indonesische producten en lekkernijen. Zowel op het Bushterras als binnen in het Bush Restaurant is er elke avond een gevarieerd en luisterrijk programma vol muziek, zang en dans van beroemde Indische topacts.

Kijkjes achter de schermen

Neem vanaf 16.00 uur een kijkje in de olifantenstal, waar gidsen u alles vertellen over deze indrukwekkende reuzen. Ontdek in de Bush de toegang naar de giraffenstal, waar u vanaf 16.00 uur niet alleen de dieren door glas kunt bekijken, maar ook van de gids ter plaatste alles leert over deze bijzondere publiekslievelingen. Aan de andere zijde van het Bush Restaurant vindt u de toegang naar de stallen van de zebra’s, gnoes en waterbokken die eveneens door grote ruiten van dichtbij te zien zijn. Hier vertellen gidsen vanaf 16.00 uur alles over de verschillende staarten van diverse diersoorten.

De Ocean achter de schermen is vanaf 16.00 uur toegankelijk, waar gidsen twee informatiepunten en drie informatie-tafels verzorgen. Voor de schermen van de Ocean is al vanaf 14.00 uur een informatiestand te vinden over vissengedrag, terwijl vanaf dit tijdstip ook in de Desert een stand te vinden is. Tenslotte is tot 17.00 uur een informatie-stand bij de netpythons in de Rimba te vinden. 

Tweede kerstdag

Op tweede kerstdag is de Pasar Malam al gedeeltelijk open. U kunt deze dag Burgers' Zoo bezoeken voor slechts 10 euro! U kunt deze dag dus al bij diverse stands een kijkje nemen. Tweede kerstdag bieden we echter nog geen kijkjes achter de schermen aan en deze dag sluit het park om 17.00 uur. Kaarten bestellen voor tweede kerstdag kan hier.

Koop kaarten met korting

Bezoekers kunnen elf dagen lang genieten van de Pasar Malam in de Bush: 27 t/m 30 december 2016 en 2 t/m 8 januari 2017. Op deze dagen sluit het park pas om 20.00 uur. Vanaf 12.00 uur gaan de stands van de Pasar Malam in de Bush open. Vanaf 15.00 uur kunt u bovenstaande dagen voor een speciaal actietarief van 10 euro (bijna 50% korting) naar binnen. 

Terug naar Burgers' Zoo