Activiteiten
Rondleidingen

Rondleidingen

U kunt in Burgers’ Zoo een avontuurlijke tocht maken door de Bush en bijna zoals een echte diepzeeduiker de Ocean verkennen. Maar tijdens het maken van deze tochten kunt u zich door een gids voor de schermen ook bij laten praten over al het pracht en praal dat de natuur te bieden heeft.

U zult dingen ontdekken die u waarschijnlijk zonder gids niet gezien zou hebben gezien. Een rondleiding heeft u al vanaf 25 euro en hiervan gaat ook nog vijf euro naar ons natuurgebied in Belize. Bekijk welke van onze rondleidingen het beste bij u past >>

Rondleiding ‘Ocean achter de Schermen’

Rondleiding ‘Ocean achter de Schermen’

In techniek geïnteresseerde bezoekers kunnen onder leiding van een gespecialiseerde gids meer aan de weet te komen over het reilen en zeilen in onze ‘waterfabriek’ en ze leren meer over het management van vissen. Deze wandeling is alleen geschikt voor volwassen en kinderen vanaf 12 jaar, en goede mobiliteit is een vereiste (kinderwagens en rolstoelen kunnen helaas niet mee). Starttijd is op de zaterdagen in augustus 16.30 uur en 17.15 uur, aanmelding noodzakelijk, kosten deelname rondleiding 1 Euro per persoon.

Avondlezingen

Avondlezingen

Burgers' Zoo organiseert regelmatig interessante avondlezingen op woensdagen. Voor alle lezingen geldt, in verband met de beschikbare zaalcapaciteit, dat u van tevoren moet reserveren.

Abonnementhouders mogen de lezing gratis bezoeken op vertoon van hun geldige abonnement en alle overige geïnteresseerden betalen vanaf 19.00 uur 2,50 Euro per persoon.

 

Kattenworkshop ‘Poeslief of Kattenkwaad?’

Op ‘World Lion Day’ zetten we de grote katten van ons park in het zonnetje met deze workshop! U en uw kinderen leren van alles over leeuwen, cheeta’s, tijgers en panters. De volwassenen en de kinderen volgen hierbij aparte programma’s onder leiding van deskundige gidsen; kinderen en ouders blijven dus niet de hele tijd bij elkaar. Deelname is gratis, mits in bezit van een geldig entreebewijs, van te voren aanmelden is noodzakelijk. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Tijdens deze workshop gaan we niet achter de schermen bij de kattenverblijven.

Themawandeling ‘Dier&Taal’ voor volwassenen en kinderen

Elke zaterdag in augustus leren bezoekers onder leiding van een deskundige gids in een speciale rondleiding meer over hoe dieren communiceren. Met mini-gedragsonderzoekjes proberen we samen nog meer aan de weet te komen over dieren en hun taal! De starttijden zijn 14.30 uur en 17.00 uur, aanmelding noodzakelijk, kosten deelname rondleiding 1 Euro per persoon. 

Kinder-activiteitentocht ‘Hoe praten dieren?’

Elke zaterdag in augustus gaan ook de jongste dierentuinbezoekers met hun ouders op stap, om te leren hoe dieren met elkaar praten. Bij deze korte rondleidingen worden allerlei spelletjes gedaan en staan kinderen (vanaf 5 jaar oud) dus helemaal centraal! Starttijd is om 15.00 en 16.45 uur, aanmelding noodzakelijk, kosten deelname rondleiding 1 Euro per persoon.

Burgers' Zoo nieuwsbrief

Burgers' Zoo nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van activiteiten en leuke verhalen rondom Burgers’ Zoo dan kunt u zich geheel kostenloos aanmelden voor de Burgers’ Zoo nieuwsbrief. Zo blijft u uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Burgers' Zoo!

Vraag hier de nieuwsbrief aan >>>