Activiteiten

Avondlezingen

Avondlezingen

Burgers' Zoo organiseert regelmatig interessante avondlezingen op woensdagen. Voor alle lezingen geldt, in verband met de beschikbare zaalcapaciteit, dat u van tevoren moet reserveren.

Abonnementhouders mogen de lezing gratis bezoeken op vertoon van hun geldige abonnement en alle overige geïnteresseerden betalen vanaf 19.00 uur 2,50 Euro per persoon.

 

 

 

Woensdag 17 december om 19.30 uur: Vogels - Heel anders dan wij.. of toch niet helemaal?

Gedragsdeskundige en emeritus hoogleraar van de Universiteit van Utrecht Jan van Hooff doet verrassende verhalen over vogels uit de doeken. Hij staat stil bij de bijzondere evolutionaire geschiedenis van deze diergroep. Daarna neemt hij samen met de luisteraars een kijkje in het vogelbrein: hoe is het met de intelligentie van vogels gesteld, vergeleken met andere diergroepen?

 

Rondleidingen

Rondleidingen

U kunt in Burgers’ Zoo een avontuurlijke tocht maken door de Bush en bijna zoals een echte diepzeeduiker de Ocean verkennen. Maar tijdens het maken van deze tochten kunt u zich door een gids voor de schermen ook bij laten praten over al het pracht en praal dat de natuur te bieden heeft.

U zult dingen ontdekken die u waarschijnlijk zonder gids niet gezien zou hebben gezien. Een rondleiding heeft u al vanaf 25 euro en hiervan gaat ook nog vijf euro naar ons natuurgebied in Belize. Bekijk welke van onze rondleidingen het beste bij u past >>

Zaterdag 22 en zondag 23 november: Ocean-toer!

In september waren de Ocean-toeren langs de bijzondere bewoners van Burgers’ Ocean snel volgeboekt. Daarom houden we in november opnieuw op twee dagen deze gratis rondleidingen. De gids kan u veel boeiende verhalen vertellen over de bijzondere bewoners en het management van dit fantastische ecodisplay!

Helaas zijn er vanwege het grote animo geen plaatsen meer beschikbaar voor de Ocean-toer.

 

 

 

 

Burgers' Zoo nieuwsbrief

Burgers' Zoo nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van activiteiten en leuke verhalen rondom Burgers’ Zoo dan kunt u zich geheel kostenloos aanmelden voor de Burgers’ Zoo nieuwsbrief. Zo blijft u uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Burgers' Zoo!

Vraag hier de nieuwsbrief aan >>>