Horeca

Horeca in Burgers' Zoo

U kunt bij ons terecht in diverse restaurants. Overal geldt dat we zoveel mogelijk werken met dagverse producten en uw maaltijd bereiden waar u bij bent. Het Bush Restaurant en het geheel vernieuwde Park Restaurant zijn elke dag geopend. Bij mooi weer zijn ons Safari terras en Park terras ook open. In alle restaurants kunt u gratis gebruik maken van WIFI. 

Horeca 2 297 190

Park Restaurant

Het Park Restaurant is een eigentijds en gezellig familierestaurant, gelegen tussen twee aangrenzende speeltuinen, waarvan de sfeer subtiel in het restaurant is verwerkt. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen genieten de familieleden van een sfeervol rustmoment onder het genot van een (h)eerlijk gerecht en drankje. Het restaurant is opgebouwd uit drie zitniveaus, waardoor er voor iedereen comfort is.

Koffiebuffet 290

Ambachtelijke horeca

Ambachtelijke horeca

Bezoekers van Burgers' Zoo kunnen in een sfeervolle omgeving genieten van een ambachtelijk en eerlijk horecaproduct. Denk aan verse hamburgers, hotdogs van scharrelvarken en biologische koffie. Daarnaast kunt u kiezen uit dagverse knapperige salades, vers fruit en verse fruitsmoothies en een rijk assortiment aan belegde broodjes. 

Menukaart

Klik op de afbeelding om de menukaart van het Park Restaurant te openen.

Horeca _Menukaart

Zorgvuldig geselecteerde producten

Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Zo gebruiken we voor de curryworst en de hotdogs scharrelvlees van het Beemsterland-varken. Het vlees voor de hamburgers is 100% biologisch. We serveren bovendien de biologische FairTrade-koffie van Peeze, welke standaard een deel van de omzet aan doneert ontwikkelingsprojecten voor arme koffieboeren.

Horeca 4 297 190

Openingstijden

Het Park Restaurant is van april tot en met oktober geopend van 9.00 uur 's ochtends tot 19.00 uur 's avonds. Van november tot en met maart is het Park Restaurant open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het Bush Restaurant sluit 1 uur eerder dan het Park Restaurant.

Horeca 3 297 190

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement