Nieuws en activiteiten

Beschermde Planten

vrijdag, 22 mei 2015

Om de Nederlandse bevolking bewust te maken dat ook planten bescherming nodig hebben omdat ze in de natuur bedreigd worden, organiseren de 24 leden van de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen (NVBT) gezamenlijk de tentoonstelling ‘Beschermde Planten’.

Lees meer

Een rol in onze commercial?

vrijdag, 22 mei 2015

Onder het motto ‘Schitter jij straks als ster in onze nieuwe reclamecampagne?’ starten wij een online wedstrijd voor fans met als hoofdprijs een prominente rol in onze nieuwe commercial.

Lees meer

Groene boompython is geel

dinsdag, 31 maart 2015

De dierverzorgers hebben enkele weken geleden vijf bevruchte eieren van de groene boompythons in de broedmachine van de Mangrove gelegd.

Lees meer

Rothschild-giraffe geboren

maandag, 30 maart 2015

Vorige week kwam er een gezonde giraffe ter wereld! De komende drie maanden is hij samen met zijn moeder in de separatie-ren naast het Safari-terras of in de stallen te zien.

Lees meer

Project Duurzame Inzetbaarheid

zondag, 29 maart 2015

Koninklijke Burgers' Zoo wil graag dat haar medewerkers goed, gemotiveerd, gezond en met plezier hun werk doen. Daarom is het belangrijk om samen te kijken waar zaken verbeterd kunnen worden of kunnen worden veranderd. In 2015 is Koninklijke Burgers' Zoo dan ook gestart met het project Duurzame Inzetbaarheid.

Lees meer