Park Restaurant krijgt complete restyling
Terug
Park Restaurant krijgt complete restyling

Park Restaurant krijgt complete restyling

dinsdag, 22 september 2015

In de maand november gaat Burgers' Zoo het bestaande Park Restaurant volledig verbouwen en restylen tot een hip familierestaurant. "Het doel is om bezoekers in een sfeervolle omgeving te verrassen met een ambachtelijk horecaproduct, denk aan verse hamburgers, hotdogs van scharrelvarken en biologische koffie. Daarnaast krijgt de bezoeker de keuze uit knapperige salades, vers fruit en verse fruitsmoothies en een rijk assortiment aan belegde broodjes. Voor de patisserie werken we samen met Vlaamsch Broodhuys", aldus horecamanager Addie Roelofsen.

Zorgvuldig geselecteerde ambachtelijke producten

Met de complete restyling van het bestaande restaurant willen we een familievriendelijk concept creëren, dat zich qua uitstraling en kwaliteit kan meten met restaurants buiten het park. Samen met de huisslager heeft het horecateam een eigen recept ontwikkeld voor curryworst en hotdogs, gebaseerd op biologisch vlees van het Beemsterland-varken. Ook het vlees voor de hamburgers is 100% biologisch en afkomstig van Ierse graan-gevoerde runderen.

We werken bovendien al jarenlang samen met Peeze, de bekende Arnhemse koffiebrander, die biologische FairTrade-koffie levert. Peeze doneert hierbij standaard een deel van de omzet aan ontwikkelingsprojecten voor arme koffieboeren. De appeltaart, hamburger- en hotdogbroodjes worden speciaal voor Burgers’ Zoo gemaakt door broodspecialist Vlaamsch Broodhuys. Tenslotte prikkelt Burgers’ Zoo de bezoekers met knapperige verse salades, fruit en fruit smoothies en een ruim assortiment aan belegde broodjes.

Een hippe en sfeervolle omgeving

Het restaurant is gelegen tussen twee aangrenzende speeltuinen, waarvan de sfeer subtiel in het restaurant is verwerkt. Een extra accent dat goed bij de moderne tijd past, is een creatieve selfie-hoek, waar gasten zich gezamenlijk kunnen vereeuwigen voor een prachtige dierenfoto. Daarnaast is het restaurant opgebouwd uit drie zitniveaus, waardoor elke doelgroep comfort wordt geboden.

Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen genieten de familieleden van een sfeervol rustmoment onder het genot van een (h)eerlijk gerecht en drankje. Het restaurant is daardoor ook zeer geschikt voor een papa- of mamadag. Het nieuwe horecaconcept sluit aan bij het streven van Burgers’ Zoo om de dagbezoeker een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij bezoekers genieten van een gezamenlijke dag uit.

De verbouwing start 2 november en moet 25 november 2015 gereed zijn.


Meer nieuws


Een haai vragen wat hij wil eten

Een haai vragen wat hij wil eten

maandag, 19 september 2016

Eind januari 2015 vond er in Burgers’ Zoo een congres plaats van de voedingsdeskundigen van de Europese dierentuinen. Eén van de lezingen tijdens het congres had bovenstaande titel en is door bioloog Max Janse, hoofd van de Ocean, voorgedragen. In de presentatie is een overzicht gegeven hoe het voeren van haaien en roggen in de dierentuinwereld gaat. Dit is iets waar we in de Ocean veel mee bezig zijn omdat het direct gelinkt is aan de gezondheid van de dieren. 

Lees meer
Al meer dan 1000 leeuwen

Al meer dan 1000 leeuwen

woensdag, 14 september 2016

Al sinds lange tijd zijn er in Koninklijke Burgers’ Zoo leeuwen te zien en in de loop der jaren zijn al meer dan 1000 welpen ter wereld gekomen. Zelfs de beroemde brullende leeuw van de MGM Studios (Hollywood) heeft Arnhems bloed door de aderen stromen!

Lees meer
Neushoornjong ontmoet vader voor het eerst

Neushoornjong ontmoet vader voor het eerst

maandag, 12 september 2016

Dinsdag 13 september 2016 maakt breedlipneushoornmannetje Thomas voor het eerst kennis met zijn vader op de savanne van Koninklijke Burgers’ Zoo.

Lees meer

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement