Terug
Spelenderwijs meer leren over de dieren?

Spelenderwijs meer leren over de dieren?

woensdag, 22 juli 2015

Een dagje dierenpark betekent voor kinderen veel zien, maar ook veel leren. Omdat wij kinderen ook graag vanuit huis wat willen leren over onze dieren, hebben wij een Fanclub gebouwd. De Fanclub is een online community waarin kinderen van 5 t/m 12 op spelenderwijs meer leren over de dieren in Burgers' Zoo.

Een lidmaatschap op de Fanclub is gratis >>

Ben jij de grootste dierenkenner?

Met behulp van quizvragen kunnen kinderen punten verdienen. Bijvoorbeeld door fragmenten te kijken uit ons televisieprogramma. Of door quizvragen te beantwoorden. En de ene quizvraag is moeilijker dan de andere daarom kun je als deelnemer een hint vragen. Bij de hint wordt aangegeven waar je het antwoord online kunt vinden. Kinderen worden dan doorverwezen naar dier-informatie pagina's binnen onze website of naar YouTube fragmenten op ons YouTube-kanaal. Met de punten die verdiend worden, winnen kinderen online badges en kunnen ze strijden tegen vriendjes. Want binnen de Fanclub kan er ook gecommuniceerd en geinteracteerd worden met vriendjes! 

Hou uw kind in de gaten?

Lid worden is gratis en we hebben de Fanclub zo ingericht dat u als ouder altijd 'in control' bent over uw kinderen. Want kinderen t/m 12 jaar kunnen niet zelf een account aanmaken en moeten toestemming bij hun ouders vragen om te mogen spelen. Vervolgens kunt u het profiel van uw kind zo inrichten dat uw zoon of dochter alleen maar activiteiten kan verrichten waar u achterstaat als ouder.

Laat zien dat jij het meeste weet >>


Meer nieuws


Dierenarts ent en ontwormt Cheeta-zesling

Dierenarts ent en ontwormt Cheeta-zesling

donderdag, 20 oktober 2016

Donderdag 20 oktober 2016 heeft de dierenarts de zesling op een leeftijd van ruim vijf weken oud geënt tegen katten- en niesziekte en ontwormd. 

Lees meer
Bijzondere beelden van parende breedlipneushoorns

Bijzondere beelden van parende breedlipneushoorns

woensdag, 19 oktober 2016

Onze dierverzorgers waren toevallig van zeer dichtbij getuige van een poging tot paren bij de breedlipneushoorns, terwijl ze vlakbij aan het werk waren op de savannevlakte. Een neushoornparing kan soms wel een half uur duren. Omdat de dieren zo groot en zo zwaar zijn, ziet een poging tot paren er soms wat onbeholpen uit. 

Lees meer
Een krokodil met kleine bobbeltjes

Een krokodil met kleine bobbeltjes

woensdag, 19 oktober 2016

Koninklijke Burgers’ Zoo onderhoudt in het noorden van Belize al meer dan 26 jaar een groot natuurgebied met tropisch bos, lagunes en mangroves. Deze keer vertellen we over de bultkrokodil. 

Lees meer

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement