Terug
Spelenderwijs meer leren over de dieren?

Spelenderwijs meer leren over de dieren?

woensdag, 22 juli 2015

Een dagje dierenpark betekent voor kinderen veel zien, maar ook veel leren. Omdat wij kinderen ook graag vanuit huis wat willen leren over onze dieren, hebben wij een Fanclub gebouwd. De Fanclub is een online community waarin kinderen van 5 t/m 12 op spelenderwijs meer leren over de dieren in Burgers' Zoo.

Een lidmaatschap op de Fanclub is gratis >>

Ben jij de grootste dierenkenner?

Met behulp van quizvragen kunnen kinderen punten verdienen. Bijvoorbeeld door fragmenten te kijken uit ons televisieprogramma. Of door quizvragen te beantwoorden. En de ene quizvraag is moeilijker dan de andere daarom kun je als deelnemer een hint vragen. Bij de hint wordt aangegeven waar je het antwoord online kunt vinden. Kinderen worden dan doorverwezen naar dier-informatie pagina's binnen onze website of naar YouTube fragmenten op ons YouTube-kanaal. Met de punten die verdiend worden, winnen kinderen online badges en kunnen ze strijden tegen vriendjes. Want binnen de Fanclub kan er ook gecommuniceerd en geinteracteerd worden met vriendjes! 

Hou uw kind in de gaten?

Lid worden is gratis en we hebben de Fanclub zo ingericht dat u als ouder altijd 'in control' bent over uw kinderen. Want kinderen t/m 12 jaar kunnen niet zelf een account aanmaken en moeten toestemming bij hun ouders vragen om te mogen spelen. Vervolgens kunt u het profiel van uw kind zo inrichten dat uw zoon of dochter alleen maar activiteiten kan verrichten waar u achterstaat als ouder.

Laat zien dat jij het meeste weet >>


Meer nieuws


Vier Mexicaans Halloween tijdens de herfstvakantie!

Vier Mexicaans Halloween tijdens de herfstvakantie!

maandag, 26 september 2016

Kom van 15 tot en met 30 oktober 2016 Día de los Muertos vieren in de overdekte Desert van Burgers’ Zoo! Dit Mexicaanse feest van lachende schedels en kleurrijke skeletten valt in dezelfde periode als het Amerikaanse Halloween, maar is veel kleurrijker, vrolijker, muzikaler en historischer.

Lees meer
Een haai vragen wat hij wil eten

Een haai vragen wat hij wil eten

maandag, 19 september 2016

Eind januari 2015 vond er in Burgers’ Zoo een congres plaats van de voedingsdeskundigen van de Europese dierentuinen. Eén van de lezingen tijdens het congres had bovenstaande titel en is door bioloog Max Janse, hoofd van de Ocean, voorgedragen. In de presentatie is een overzicht gegeven hoe het voeren van haaien en roggen in de dierentuinwereld gaat. Dit is iets waar we in de Ocean veel mee bezig zijn omdat het direct gelinkt is aan de gezondheid van de dieren. 

Lees meer
Al meer dan 1000 leeuwen

Al meer dan 1000 leeuwen

woensdag, 14 september 2016

Al sinds lange tijd zijn er in Koninklijke Burgers’ Zoo leeuwen te zien en in de loop der jaren zijn al meer dan 1000 welpen ter wereld gekomen. Zelfs de beroemde brullende leeuw van de MGM Studios (Hollywood) heeft Arnhems bloed door de aderen stromen!

Lees meer

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement