Terug
Spelenderwijs meer leren over de dieren?

Spelenderwijs meer leren over de dieren?

woensdag, 22 juli 2015

Een dagje dierenpark betekent voor kinderen veel zien, maar ook veel leren. Omdat wij kinderen ook graag vanuit huis wat willen leren over onze dieren, hebben wij een Fanclub gebouwd. De Fanclub is een online community waarin kinderen van 5 t/m 12 op spelenderwijs meer leren over de dieren in Burgers' Zoo.

Een lidmaatschap op de Fanclub is gratis >>

Ben jij de grootste dierenkenner?

Met behulp van quizvragen kunnen kinderen punten verdienen. Bijvoorbeeld door fragmenten te kijken uit ons televisieprogramma. Of door quizvragen te beantwoorden. En de ene quizvraag is moeilijker dan de andere daarom kun je als deelnemer een hint vragen. Bij de hint wordt aangegeven waar je het antwoord online kunt vinden. Kinderen worden dan doorverwezen naar dier-informatie pagina's binnen onze website of naar YouTube fragmenten op ons YouTube-kanaal. Met de punten die verdiend worden, winnen kinderen online badges en kunnen ze strijden tegen vriendjes. Want binnen de Fanclub kan er ook gecommuniceerd en geinteracteerd worden met vriendjes! 

Hou uw kind in de gaten?

Lid worden is gratis en we hebben de Fanclub zo ingericht dat u als ouder altijd 'in control' bent over uw kinderen. Want kinderen t/m 12 jaar kunnen niet zelf een account aanmaken en moeten toestemming bij hun ouders vragen om te mogen spelen. Vervolgens kunt u het profiel van uw kind zo inrichten dat uw zoon of dochter alleen maar activiteiten kan verrichten waar u achterstaat als ouder.

Laat zien dat jij het meeste weet >>


Meer nieuws


Cultuur bij chimpansees: in Congo en in Arnhem

Cultuur bij chimpansees: in Congo en in Arnhem

woensdag, 07 december 2016

Chimpansees zijn net als mensen wezens die met weinig vastomlijnde kennis worden geboren. 

Lees meer
Bali by night: Pasar Malam in de Bush!

Bali by night: Pasar Malam in de Bush!

dinsdag, 06 december 2016

In de kerstvakantie is het weer tijd voor een jaarlijks terugkerende sfeervolle traditie: de Pasar Malam in de Bush! 

Lees meer

Oliebollenverkoop voor natuurbehoud in Belize!

dinsdag, 06 december 2016

Vanaf dinsdag 6 december 2016 verkoopt Burgers’ Zoo oliebollen in het Park Restaurant waarvan de volledige opbrengst naar Belize gaat!

Lees meer

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement