Kerstmis viert u met een heerlijke brunch in Burgers’ Zoo!

Op eerste kerstdag (dinsdag 25 december 2018) - Van 11.00 tot 13.30 uur (ontvangst tussen 11.00 - 11.30)

Bijna is het alweer zover: Kerstmis! Buiten wordt het weer guur en koud; binnen bij de kachel is het heerlijk warm en behaaglijk. Graag genieten we samen met familie en vrienden van elkaars gezelschap en het heerlijke eten dat bij deze bijzondere feestdagen hoort! Wilt u dit jaar eens iets heel origineels doen, dat zowel voor de kinderen als voor opa en oma geschikt is? Dan mag u de sfeervolle, avontuurlijke kerstbrunch in Burgers’ Zoo echt niet missen!

 

Heerlijk eten in een fantastische omgeving!

Midden in Burgers’ Zoo ligt het Safari Meeting Centre: een zeer modern congrescentrum met prachtige zalen en een sfeervol Safari Restaurant dat enerzijds uitkijkt op de Oost-Afrikaanse savanne en anderzijds op de boomtoppen van het tropisch regenwoud. Ligt er buiten een pak sneeuw? U loopt door de behaaglijke warmte van de kleurrijke en avontuurlijke jungle naar de locatie van de kerstbrunch. Wij trakteren u op een uitgebreide brunch met een grote keuze uit heerlijke warme en koude gerechten en een smakelijk dessert. Luxe broodjes, Thaise kokossoep, wildstoof van hert en zwijn, gestoofde peertjes, een ragout van champignons en verse kruiden… wij verrassen u graag met verse gerechten om van te watertanden! Wilt u graag het volledige menu eens uitgebreid bekijken? Ontdek alle gerechten van de kerstbrunch.

Een sfeervol avontuur voor jong en oud!

Terwijl u volop geniet van de prachtige en originele locatie van uw kerstbrunch, kunnen de kinderen tijdens of direct na het eten kerstballen schilderen, schminken, spelletjes spelen en knutselen. De kinderen kunnen aan deze activiteiten deelnemen op een veilige locatie in uw zicht, zodat u uitgebreid kunt natafelen zonder dat de kinderen alleen door het park kunnen gaan dwalen. Heeft u heerlijk gegeten en gedronken? Dan wacht het avontuur! Maak met de hele familie een ontspannen wandeling door de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud (Bush) en de mysterieuze wereld van de Amerikaanse rotswoestijn (Desert), of duik onder in de fascinerende onderwaterwereld van het tropisch koraalrif (Ocean). En is het buiten koud of slecht weer? Uw dag valt zeker niet in het water, want Bush, Desert en Ocean zijn volledig overdekt! Net als Burgers’ Mangrove, de grootste mangrove ter wereld met zeekoeien, vlinders, krabben, vogels en vissen!

Reserveer uw plek!

Stap 1: Met wie komt u gezellig brunchen?

Kies met hoeveel personen u wilt komen brunchen en Burgers’ Zoo bezoeken. Kinderen van 0 tot en met 3 jaar zijn gratis, maar we vragen u wel even aan te geven met hoeveel jonge kinderen u komt. Let op dat u tickets mét en zonder entree kunt kopen. Abonnementhouders en mensen die al een ticket hebben gekocht, kunnen een ticket zonder entree bestellen. Het totaalbedrag rekenen we rechts direct automatisch voor u uit. 

Stap 2: We willen een paar dingen van u weten!

We hebben enkele gegevens van u nodig om u uw kaarten digitaal toe te kunnen sturen. Met behulp van deze gegevens kunnen we u persoonlijke service verlenen en zijn uw aangekochte tickets snel en eenvoudig is ons systeem terug te vinden. 

Stap 3: Maak uw bezoek compleet!

Komt u met de auto? Dan kunt u ook meteen uw parkeerticket bestellen! 

Stap 4: U bent er bijna!

Stap 4: U bent er bijna!

Wat leuk dat u ons park komt bezoeken!

U ontvangt binnen nu en een half uur op het aangegeven e-mailadres ({{emailadres}})uw persoonlijke e-ticket voor een reis om de wereld in één dag! 

Kies uw betaalmethode

Beveiligde verbinding

Privacy gewaarborgd

Een bevestiging van uw bestelling wordt verstuurd naar uw e-mailadres. Het e-ticket kunt u bij de entree vanaf uw mobiel laten scannen of u kunt het uitprinten


Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

De e-tickets

We hebben een e-mail gestuurd naar {{emailadres}}, daar kunt u uw e-tickets downloaden. Deze kunt u printen of op uw mobiel laten scannen bij de entree van het park op de dag dat u Burgers' Zoo wilt bezoeken.

Mobiel scanbaar

Uw tickets zijn mobiel scanbaar, het zou fijn zijn als u gebruik wilt maken van deze optie. Dit is immers beter voor het milieu en sluit aan bij de duurzame filosofie van ons park.

Een educatieve dag!

Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen samen geniet, maar dat u tijdens uw bezoek aan ons park ook iets leert. Wij bieden op onze website en sociale kanalen allerlei mogelijkheden om meer te leren en lezen over de dieren die in Burgers' Zoo leven.

Uw bestelling

{{product.Quantity}} x {{product.Name}} {{product.Price * product.Quantity | noFractionCurrency : "€" : true}}

{{extra.Quantity}} x {{extra.Name}} {{extra.Price * extra.Quantity | noFractionCurrency : "€" : true}}

{{donation.Quantity}} x {{donation.Name}} {{donation.Price * donation.Quantity | noFractionCurrency : "€" : true}}

online korting! {{((ctrl.products | sumProduct:'Discount':'Quantity') + (ctrl.extras | sumProduct:'Discount':'Quantity') + (ctrl.donations | sumProduct:'Discount':'Quantity')) | noFractionCurrency : "€" : true}}

Kortingscode '{{ctrl.validDiscountCode}}' {{ctrl.discount | noFractionCurrency : "€" : true}}

Totaal {{((ctrl.products | sumProduct:'Price':'Quantity') + (ctrl.extras | sumProduct:'Price':'Quantity') + (ctrl.donations | sumProduct:'Price':'Quantity')) - ctrl.discount | noFractionCurrency : "€" : true}}

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement