Wij zoeken winkelmedewerkers die onze gasten vriendelijk kunnen ontvangen en helpen

Bezorg met het team van Burgers' Zoo bezoekers een onvergetelijke dag

In Koninklijke Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert.

Winkels in Burgers' Zoo

Nauwelijks bekomen van alle indrukken stoppen ze onderweg op hun wereldreis even langs een van de diverse winkels in ons park. Net als in het park staat beleving in de winkels centraal. Een metershoge giraffe domineert het winkelinterieur van de parkwinkel, dat in Afrikaanse kleurtinten is vormgegeven en tevens aansluit bij de huisstijl van Burgers' Zoo. Gasten ontdekken naast een aantal vertrouwde producten als knuffels, puzzels en dierenboeken ook veel artikelen die uniek zijn voor Burgers’ Zoo, zoals de eigen kledinglijn en eigen pluche knuffels. Het winkel-team van Burgers’ Zoo wil onze gasten een ruim assortiment bieden aan eerlijke, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten, zodat hun dagje uit een indrukwekkende, complete belevenis wordt met veel oog voor detail. Burgers' Zoo is al meer dan 103 jaar een écht familiebedrijf waar passie en betrokkenheid hoog in het vaandel staan!

De functie

Is een hoofdrol in dit avontuur op jouw lijf geschreven en beschik je over alle vaardigheden om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen? Solliciteer dan als weekend- of vakantiekracht in ons winkel-team!

Jij bent:

  • Gastgericht, representatief, stressbestendig en kunt zelfstandig werken. Daarnaast dien je over een goede rekenvaardigheid te beschikken. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre.

  • Flexibel. Gezien de aard van onze organisatie, zoeken wij medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Dit houdt in dat je minimaal één dag in het weekend beschikbaar bent, afgewisseld op de zaterdag en de zondag. Daarnaast ben je ook beschikbaar op feestdagen, in de vakanties en ben je in de maanden juli en augustus ruim beschikbaar. Je zal worden ingedeeld volgens een maandelijks rooster. 

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een unieke werkomgeving
  • Enthousiaste collega’s
  • Salaris conform Leisure CAO

Solliciteer

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en sta je te popelen om in dit avontuur te stappen? Dan ontvangen wij graag je:

Je kunt je sollicitatie per e-mail versturen aan info@burgerszoo.nl.

Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!

Terug naar Burgers' Zoo