Wij zoeken receptiemedewerkers

die onze gasten vriendelijk ontvangen en helpen!

In Koninklijke Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert.

Winkels in Burgers' Zoo

Koninklijke Burgers' Zoo is één van de grootste dierenparken van Europa waarbij het welzijn van de dieren voorop staat en onze bezoekers belangrijk zijn. We zien het als onze missie om (bedreigde) diersoorten te beschermen en te behouden. Het gaat er niet alleen om onze bezoekers een leuke dag uit te bezorgen, maar ook om ze wat mee te geven. Natuur en natuurbeleving zijn essentieel voor het welzijn van de mensen. Burgers' Zoo wil de mensen zoveel mogelijk de verwonderlijke wereld van de natuur laten beleven om ze daarmee te inspireren en ze samen te laten genieten van alles wat de natuur ons geeft.

Koninklijke Burgers' Zoo is een echt familiebedrijf waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat. 

De functie

Voor de receptie/kassa’s zijn wij op zoek naar medewerkers die onze gasten vriendelijk kunnen ontvangen en te woord kunnen staan. 

Jij bent:

  • Gastgericht, representatief, stressbestendig en kunt zelfstandig werken. Daarnaast dien je over een goede rekenvaardigheid te beschikken. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre.

  • Flexibel. Gezien de aard van onze organisatie, zoeken wij medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Dit houdt in dat je minimaal één dag in het weekend beschikbaar bent, afgewisseld op de zaterdag en de zondag. Daarnaast ben je ook beschikbaar op feestdagen, in de vakanties en ben je in de maanden juli en augustus ruim beschikbaar. Je zal worden ingedeeld volgens een maandelijks rooster. 

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een unieke werkomgeving
  • Enthousiaste collega’s
  • Salaris conform Leisure CAO

Solliciteer

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en sta je te popelen om in dit avontuur te stappen? Dan ontvangen wij graag je:

Je kunt je sollicitatie per e-mail versturen aan info@burgerszoo.nl.

Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!

Terug naar Burgers' Zoo