Wij zoeken een winkelmedewerker

die onze gasten vriendelijk kan ontvangen en helpen

Koninklijke Burgers' Zoo is één van de grootste dierenparken van Europa waarbij het welzijn van de dieren voorop staat en onze bezoekers belangrijk zijn. We zien het als onze missie om (bedreigde) diersoorten te beschermen en te behouden. Het gaat er niet alleen om onze bezoekers een leuke dag uit te bezorgen, maar ook om ze wat mee te geven. Natuur en natuurbeleving zijn essentieel voor het welzijn van de mensen.

Burgers' Zoo wil de mensen zoveel mogelijk de verwonderlijke wereld van de natuur laten beleven om ze daarmee te inspireren en ze samen te laten genieten van alles wat de natuur ons geeft. Koninklijke Burgers' Zoo is een echt familiebedrijf waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke, gemotiveerde 

Weekend- en vakantiekracht winkels 

Binnen ons park zijn er diverse winkels, waar pluche, speelgoed, gifts, eten en drinken wordt verkocht. Voor deze winkels zijn wij op zoek naar studenten die onze gasten vriendelijk kunnen ontvangen en te woord kunnen staan.

Je bent gastgericht, representatief, stressbestendig, verkoopgericht en kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Daarnaast dien je over een goede rekenvaardigheid te beschikken. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre.

Gezien de aard van onze organisatie, zoeken wij medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Dit houdt in dat je in het weekend beschikbaar bent, afgewisseld op de zaterdag en de zondag. Daarnaast ben je ook beschikbaar op feestdagen, in de vakanties ben je ruim beschikbaar. Je zal worden ingedeeld volgens een maandelijks rooster.

Tevens is het een pré als je voor langere tijd beschikbaar bent.

Wij bieden:

  • Een leuke en afwisselende functie in een unieke werkomgeving
  • Een enthousiast en gemotiveerd team
  • Salaris conform Leisure CAO

 

Solliciteer

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en sta je te popelen om in dit avontuur te stappen? Dan ontvangen wij graag je:

Je kunt je sollicitatie per e-mail versturen aan info@burgerszoo.nl.

Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!

Terug naar Burgers' Zoo