Activiteiten
Een echte maki kliert een beetje

Een echte maki kliert een beetje

donderdag, 23 maart 2017

Van de Madagassische halfapen zijn de ringstaartmaki’s gelukkig nog één van de minder ernstig bedreigde soorten. In dierentuinen zijn ringstaartmaki’s alles behalve zeldzaam. Elf van de vijftien in de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) samenwerkende dierentuinen huisvesten deze charismatische soort. 

Lees meer
Over wispelturige ocotillo’s

Over wispelturige ocotillo’s

woensdag, 22 maart 2017

Ocotillo’s? Klinkt niet erg Nederlands. Maar het is wel de populaire naam voor een heel uitzonderlijke plant in de Noord-Amerikaanse woestijn.

Lees meer
Gamba’s

Gamba’s

donderdag, 16 maart 2017

Wie kent ze niet: in knoflook gebakken en genieten maar! Ook vissen zijn dol op garnalen, maar wist u dat ze zeer de moeite waard zijn om gedetailleerd te bekijken? In de Ocean leven garnalen in het nachtkoraalbassin. 

Lees meer
Heel opvallend of bijna niet te zien

Heel opvallend of bijna niet te zien

dinsdag, 14 maart 2017

Vanaf half april kan men in de Bush tussen restaurant en otterverblijf een paar weken lang iets in de bomen zien hangen dat veel bezoekers niet direct zullen kunnen thuisbrengen. Er hangt een vreemd gekleurde massa aan de takken, die een beetje rommelig oogt.

Lees meer
Zoë & Silos

Zoë & Silos

maandag, 13 maart 2017

Een spannend nieuw avontuur vol raadsels, de ontdekking van ecosystemen én het najagen van dromen. De educatieve jeugdserie ‘Zoë & Silos’ op Telekids neemt de jonge kijkers mee in de wereld van Burgers’ Zoo.

Lees meer

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement