Aftrap-event Haai-alarm!

19 maart 2017

Op 19 maart starten de WNF-Rangerclub en Zapp in Burgers’ Zoo de nieuwe Zapp Your Planet actie voor de haai: Haai-alarm! Dat doen ze met een spannende record-poging: de langste Haai five! Kom je langs met je familie?

We starten de actie Haai-alarm! met een spectaculaire record-poging: de langste High-five! Neem je familie mee en kom langs voor de mooie prijs van € 13,- pp (vanaf 4 jaar). Daarvoor krijg je:

  • Toegang tot Burgers’ Zoo
  • Een leuke Ocean-speurtocht (voor elk kind)
  • Een programma en plattegrond (per gezin)
  • Voor alle kinderen een stoere Haai-alarm cap!

Kijk op www.rangerclub.nl/aftrapevent voor de meest recente info en het definitieve programma.

De ticketverkoop is helaas beëindigd

Bestel hier de tickets voor het aftrap-event voor de speciale actieprijs van € 13,- p.p. Dit kortingstarief voor kinderen en volwassenen geldt alleen op 19 maart en zolang de voorraad strekt. Kinderen tot en met 3 jaar krijgen gratis toegang. Speciaal voor abonnementhouders van Burgers' Zoo is er een kostenloos ticket waarmee zij gratis toegang krijgen tot het event.

Burgers’ Zoo steunt de haai ook: van elk verkocht ticket gaat er € 0,50 naar de Haaien-actie!

Het Aftrap-event Haai-alarm is uitverkocht. Het is niet meer mogelijk om kaarten te bestellen.

Burgers’ Zoo zal uw gegevens verstrekken aan het Wereld Natuur Fonds om u verder te informeren over het aftrap-event op 19 maart 2017. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit schriftelijk melden aan het Wereld Natuur Fonds, Antwoordnummer 7040, 3700 TA Zeist of via info@wwf.nl.

Terug naar Burgers' Zoo