Dolfje Weerwolfje Week Eindfeest

22 april 2018

Van 14 t/m 22 april vindt de Dolfje Weerwolfje Week plaats. Burgers’ Zoo en Uitgeverij Leopold organiseren het eindfeest, met een optreden van niemand minder dan Paul van Loon & Andere Snuiters!

Na afloop van het optreden signeert Paul van Loon jouw boek en kan je met hem op de foto. Dolfje Weerwolfje is aanwezig voor een heuse meet & greet en je kan je laten schminken. En omdat het feest is, krijgen alle jonge Dolfje Weerwolfje-fans een cadeautje!

Voor en na het optreden kan je in Burgers’ Zoo een boek van Paul van Loon aanschaffen. Je mag ook je eigen boek meenemen om er een handtekening in te laten zetten.

Een weerwolf in de Leeuwenkuil

Het themaboek van de Dolfje Weerwolfje Week is Een weerwolf in de Leeuwenkuil. Dit boek is een speciale feesteditie met glitterfolie en kost slechts € 10,-. Hier vind je een kleurplaat bij dit boek!

Dolfje Weerwolfje © Paul van Loon/illustraties Hugo van Look/all rights reserved Uitgeverij Leopold

Bestel voordelig uw tickets

Voor toegang tot het eindfeest van de Dolfje Weerwolfje Week in Burgers' Zoo bestelt u toegangskaarten voor ons park. Via onze website bestelt u tickets altijd met korting. Abonnementhouders bezoeken ons park gratis. Voor het optreden van Paul van Loon & Andere Snuiters zijn 450 plaatsen beschikbaar, en kunnen tegen een meerprijs van 2 euro worden aangeschaft.

Terug naar Burgers' Zoo