WNF-Haaiendag

19 maart 2017

Kom op 19 maart naar Burgers' Zoo voor de WNF-Haaiendag! Speciaal voor donateurs van het Wereld Natuur Fonds vindt er dan een supergezellige familiedag plaats met de haai in de hoofdrol. Bezoek de koraalriffen van Burgers’ Ocean en ontdek de fantastische haaien van heel dichtbij. Daar blijf je naar kijken! Bestel hier de tickets voor de Haaiendag voor de speciale actieprijs van € 13,- p.p.

Het wordt een supergezellige dag voor jong en oud. Op deze dag vindt ook het aftrap-event plaats van de nieuwe Zapp Your Planet actie voor de haai. Hiervoor is een speciaal ticket nodig. Burgers’ Zoo steunt de haai ook: van elk verkocht ticket gaat er € 0,50 naar de Haaien-actie!

De ticketverkoop is helaas beëindigd

Bestel hier de tickets voor de Haaiendag voor de speciale actieprijs van € 13,- p.p. Dit kortingstarief voor kinderen en volwassenen geldt alleen op 19 maart en zolang de voorraad strekt. 

Kijk op www.wnf.nl/haaiendag voor de meest recente info en het definitieve programma.

Burgers’ Zoo zal uw gegevens verstrekken aan het Wereld Natuur Fonds om u verder te informeren over het aftrap-event op 19 maart 2017. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit schriftelijk melden aan het Wereld Natuur Fonds, Antwoordnummer 7040, 3700 TA Zeist of via info@wwf.nl

Terug naar Burgers' Zoo