Dierentuin lespakketten | Wordt dierverzorger

Lespakketten

Gratis lespakketten

Wilt u uw leerlingen alles leren over dierverzorging en beroepen in de dierentuin? Download dan nu onze gratis lespakketten! Met deze nieuwe en interactieve pakketten werken uw leerlingen in kleine groepjes aan leuke opdrachten en krijgen ze een leerzaam kijkje achter de schermen van Burgers’ Zoo in Arnhem. Leuk voor tijdens een themaweek of als voorbereiding van uw schoolreisje naar Burgers' Zoo.

Burgers’ Zoo heeft deze nieuwe, interactieve lesmaterialen ontworpen om op school te gebruiken. De leerlingen werken daarbij in teams aan een aantal opdrachten.

Thema   Klas
Verhaal jarige aardvarken   groep 1 & 2
Zorgen voor dieren   groep 4 & 5
Beroepen in de dierentuin   groep 6 t/m 8
Over Burgers' Zoo   Spreekbeurt
Dierverzorger worden   Spreekbeurt
Maak een dierslinger   Doe-opdracht

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar Burgers’ Zoo? Kom dan met uw leerlingen naar Arnhem en beleef de Bush en Desert: het grootste overdekte regenwoud en de grootste overdekte woestijn ter wereld. Duik daarna in 8 miljoen liter tropische koraalzee van de Ocean, ga op Safari in de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met tijgers in de Rimba.

Dat allemaal voor maar € 9,50 per leerling! Plus gratis toegang voor één begeleider per 15 leerlingen en slechts € 9,50 voor extra begeleiders.

Lespakket

Ga samen op wereldreis

School informatie
 
 
 
 
 
  

Bezoek gegevens
 
 
 
 

Eten & Drinken


We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement