Burgers' Light

Zaterdag 10 februari tot en met zondag 4 maart 2018

In de voorjaarsvakantie organiseren we weer Burgers’ Light! Bezoekers ontdekken honderden lichtfiguren op een route die voert door de Bush, Ocean en een gedeelte van het Park. Dit jaar hebben we meer lichtfiguren dan vorig jaar én een nieuwe eyecatcher: een reusachtige fotogenieke vlinder siert het dak van de Pinguïn Corner! Vanaf 18.00 uur geldt een speciaal actietarief van slechts € 10 per persoon, terwijl abonnementhouders zelfs gratis naar binnen mogen.

Een nachtelijk avontuur

Om de beleving van de bezoeker nog verder te versterken, organiseren wij elke schoolvakantie een thematisch evenement dat aansluit bij de ecosystemen. Bij Burgers’ Light vinden we deze aansluiting door de verlichte dierfiguren zoveel mogelijk te integreren bij het parkdeel waar u op dat moment loopt. Zo ontdekt u diverse zeedieren in de Ocean en tropische dieren in de Bush. 

Grotendeels weersonafhankelijk

Een groot deel van de route met lichtfiguren voert door de geheel overdekte Bush en Ocean, die weersonafhankelijk te bezoeken zijn. Ook het Bush en Park Restaurant en de Kids Jungle zijn uiteraard overdekt. Alleen het deel van de route dat door het Park loopt, is weersafhankelijk. Dus wilt u er toch even uit in de voorjaarsvakantie terwijl het weer niet erg gunstig is? Kom dan lekker opwarmen in de Bush, terwijl u van de extra lichtfiguren geniet!

Goed om te weten

  • De Bush en Ocean blijven tijdens Burgers' Light tot 21.00 uur open. De overige parkdelen sluiten om 17.00 uur.
  • Houdt u er dus rekening mee dat de meeste diersoorten ’s avonds niet zichtbaar zijn.
  • Het Bush en Park Restaurant en de Kids Jungle blijven ook open tot 21.00 uur. De keuken sluit om 20.00 uur.
  • Ook tussen 17.00 en 18.00 uur blijven het park en het Park en Bush Restaurant gewoon open.

Koop kaarten met korting

Burgers' Light is afgelopen, kaarten kopen is niet meer mogelijk.

Terug naar Burgers' Zoo