Eén momentje voor een bewuste keuze…

Wij maken gebruik van cookies om jouw websitebezoek zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Wij verzoeken je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze. Lees hoe wij met privacy en cookies omgaan.

Ga deze zomer op wereldreis in eigen land!
Terug

Ga deze zomer op wereldreis in eigen land!

woensdag, 01 juli 2020
Ga deze zomer op wereldreis in eigen land!

Veel mensen kiezen er dit jaar voor om de zomer in eigen land door te brengen. Voor alle avonturiers presenteren wij daarom een bijzonder aanbod: ga deze zomer op wereldreis in eigen land! Van zaterdag 11 juli tot en met zondag 23 augustus blijft Koninklijke Burgers’ Zoo elke dag extra lang open tot 20.00 uur. Vanaf 15.00 uur kunnen bezoekers tegen het bijzonder scherpe tarief van 16,50 euro per persoon vijf uur lang van het dierenpark genieten. Geniet van een heerlijk ontspannen zomerse avond en boek meteen uw entreekaarten en tickets met tijdstip van binnenkomst online.

Op wereldreis in eigen land

In Burgers’ Zoo nemen we u mee op ontdekkingsreis door de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud (Bush), waar u in de vochtige jungle bijzondere diersoorten als aardvarkens, capybara’s, vliegende honden, tientallen vogelsoorten, reptielen en vissen kunt spotten. Uw tocht brengt u via een onderaardse verlaten goudmijn in de mysterieuze wereld van de rotswoestijn van Arizona (Desert). Dit landschap vol cactussen, canyons en spelonken vormt het natuurlijk leefgebied van ratelslangen, dikhoornschapen, halsbandpekari’s, diverse zangvogels en zelfs giftige hagedissen. Maar de reis brengt u verder! Vanaf het tropisch strand maakt u een droge duik in de adembenemende wereld van de tropische koraalzee (Ocean). Haaien kunnen plotseling opdoemen en weer even snel verdwijnen, terwijl u zich vergaapt aan het prachtige levende koraalrif of de sierlijke adelaarsroggen die vlak over uw hoofd voorbij zwemmen.

Maar het avontuur gaat verder!

Nauwelijks bekomen van alle indrukken nemen we u mee op safari door de Oost-Afrikaanse savanne, waar u giraffen, zebra’s, antilopen, neushoorns, leeuwen en cheeta’s ontdekt (Safari). En wat dacht u van de imposante dierenwereld van het oerwoud van Maleisië (Rimba)? Tijgers, beren, runderen, herten, slangen, varanen en apen heten u daar welkom. Maak kennis met het wonderlijke tropisch zoutwatervloedbos (Mangrove) dat is geïnspireerd op het natuurgebied van ruim vierhonderd vierkante kilometer dat we al meer dan dertig jaar in het Midden-Amerikaanse land Belize beschermen. Zeekoeien, vlinders, krabben, vogels en vissen leven allemaal in dit beschutte, vaak lastig doordringbare natuurgebied. Charismatische diersoorten als olifanten, panters, stokstaartjes, maki’s, gorilla’s, chimpansees en diverse vogelsoorten maken een wandeling in het bosrijke buitengebied (Park) tot slot zeer de moeite waard.

Overdag lekker zwemmen of fietsen en ’s avonds ontspannen op avontuur!

Verblijft u op een camping of bungalowpark op de Veluwe en wordt het overdag lekker warm? Ga dan heerlijk zwemmen of fietsen en geniet ’s avonds van de ontspannen sfeer in het dierenpark! Natuurlijk kunt u ook overdag al komen en dan extra lang blijven rondkijken. Of wordt er juist regelmatig een buitje voorspeld? In Burgers’ Zoo kunt u uren doorbrengen in diverse volledig overdekte, weersonafhankelijke ecodisplays (Bush, Desert, Ocean, Mangrove). Burgers’ Zoo is bij elk weertype een goed idee voor een heerlijke dag uit!

Klik hier om tickets te bestellen & een tijdstip te reserveren

Reacties


Meer nieuws


Tropische dromen onder kokospalmen

Tropische dromen onder kokospalmen

vrijdag, 31 juli 2020

Wie aan tropische strandvakanties denkt, denkt aan palmen. En dan vast en zeker aan de meest bekende uit deze 2600 soorten omvattende familie: Cocos nuctifera, de kokospalm.

Lees meer
Twee leeuwen geboren op zomeravond

Twee leeuwen geboren op zomeravond

dinsdag, 28 juli 2020

Voor de ogen van bezoekers heeft een leeuwin maandagavond 27 juli op het oog gezonde welpen ter wereld gebracht! De ervaren moeder baarde en plein public
. De jongen blijven komende 6 weken achter de schermen.

Lees meer

Belangrijke informatie

In ons park nemen we verschillende maatregelen om de gepaste afstand van 1,5 meter te kunnen garanderen. Zo hanteren we een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken, is het noodzakelijk dat alle bezoekers (ook abonnementhouders) op voorhand online toegang tot het park reserveren.