Pinguin arrangement
Ga terug

Pinguin arrangement

Voor een compleet dagje uit in Burgers’ Zoo hebben wij een mooi totaalarrangement voor u samengesteld. Het Pinguïn Arrangement maakt Burgers’ Zoo extra uniek voor uw gezelschap. U begint uw dag met lekker kopje koffie, thee en appeltaart. Tijdens uw ontdekkingsreis door ons park kunt u in ons Bush Restaurant even op adem komen met een lekkere lunch. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje en als herinnering aan deze dag krijgt u een Burgers' presentje mee naar huis. 

Arrangement tijdelijk te boeken

Tot nader order nemen zijn arrangementen niet te boeken. U kunt hieronder nog wel de informatie over arrangementen bekijken.

Het Pinguïn Arrangement bestaat uit:

  1. Entreetickets voor Burgers' Zoo
  2. Ontvangst tussen 9:00 en 11:00 uur in het Park Restaurant met koffie, thee en appeltaart van het "Vlaamsch Broodhuys".
  3. Lunch om 12:30 uur in het Bush Restaurant, bestaande uit royaal belegde broodjes, iets lekker warms, lunchdranken en een stuk fruit.
  4. Afsluiting van de dag op een door u gewenst tijdstip, met een beker vers gebakken frites en een drankje naar keuze in het Park Restaurant of Bush Restaurant, middels coupons.
  5. Een Burgers’ presentje als herinnering aan uw dagje uit in Burgers’ Zoo!
Tarieven

Tarieven

Kinderen 0 t/m 3 jaar

€ 22,50 p.p.

Kinderen 4 t/m 9 jaar

€ 35,00 p.p.

Volwassenen

€ 45,00 p.p.

 

Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree. Het Pinguïn Arrangement is te reserveren voor groepen van minimaal 10 personen tot maximaal 35 personen. Het Pinguïn Arrangement kan tot uiterlijk één week van tevoren geboekt worden. Verzeker u tijdig van een reservering, want het boeken van dit arrangement vindt plaats op basis van beschikbaarheid.