Ga terug

Pinguïn Arrangement

Voor een compleet dagje uit in Burgers’ Zoo hebben wij een mooi totaalarrangement voor u samengesteld. Het Pinguïn Arrangement maakt Burgers’ Zoo extra uniek voor uw gezelschap. U begint uw dag met lekker kopje koffie, thee en appeltaart. Tijdens uw ontdekkingsreis door ons park kunt u in ons Bush Restaurant even op adem komen met een lekkere lunch. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje en als herinnering aan deze dag krijgt u een Burgers' presentje mee naar huis. 

Het Pinguïn Arrangement bestaat uit:

  1. Entreetickets voor Burgers' Zoo
  2. Ontvangst tussen 9:00 en 11:00 uur in het Park Restaurant met koffie, thee en appeltaart van het "Vlaamsch Broodhuys".
  3. Lunch om 12:30 uur in het Bush Restaurant, bestaande uit royaal belegde broodjes, iets lekker warms, lunchdranken en een stuk fruit.
  4. Burgers’ Waardepas t.w.v. 5 euro, te besteden in de horeca en parkwinkel.
  5. Een Burgers’ presentje als herinnering aan uw dagje uit in Burgers’ Zoo!
Tarieven

Tarieven

Vanaf 10 jaar

€ 52,00 p.p.

Kinderen 4 t/m 9 jaar

€ 42,00 p.p.

Kinderen 0 t/m 3 jaar

€ 26,60 p.p.

 

Het Pinguïn Arrangement is te reserveren voor groepen van minimaal 20 personen tot maximaal 35 personen. Het Pinguïn Arrangement kan tot uiterlijk één week van tevoren geboekt worden. Verzeker u tijdig van een reservering, want het boeken van dit arrangement vindt plaats op basis van beschikbaarheid. Indien kinderen van 0 tot 3 jaar niet mee eten is het is ook mogelijk om voor hen geen arrangement te reserveren.

Aanvraagformulier
Informatie bezoek
Groepsamenstelling

Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang