De grootste apenkooi van Nederland!

De grootste apenkooi van Nederland in Burgers' Zoo!

Ga met uw schoolreisje van 22 april t/m 27 augustus naar Burgers’ Zoo. Er is niks zo leuk als de laatste gymles voor de schoolvakanties, want dan is het altijd apenkooien. Maar het kan nóg leuker, want bij Burgers’ Zoo in Arnhem kunnen uw leerlingen tijdens hun schoolreisje gigantisch apenkooien! Van 22 april t/m 27 augustus 2017 staat midden in het bosrijke dierenpark de grootste apenkooi van Nederland, waarin uw leerlingen veilig

en gezond kunnen klimmen, hangen, rennen, vliegen en springen. Het speelveld bestaat uit vier onderdelen waarbij uw leerlingen ook vier verschillende vaardigheden oefenen die bij het betreffende dier passen: zo lenig als een aap, zo sterk als een beer, zo snel als een cheeta en zo licht als een vlinder. Maar ook bij slecht weer is uw schoolreisje geslaagd, want de Bush, Desert, Ocean en Kids Jungle speeltuin zijn overdekt.

En dat alles voor maar € 10,50 per basisschoolleerling! Plus gratis toegang voor één begeleider per 15 leerlingen en slechts € 10,50 voor extra begeleiders. 

Apenkooi Gesneden3

Online boeken

Uw schoolreis online boeken?
Dat kan door het volgende formulier in te vullen:

School informatie
 
 
 
 
 
  

Bezoek gegevens
 Mogelijk op doordeweekse dagen buiten de schoolvakanties.
 
 
 


 

Eten & Drinken

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement