Wij zijn op zoek naar een dierenverzorger voor de Mangrove (flexkracht)

Solliciteer direct Solliciteer direct

In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert. Voor het team van dierenverzorgers zijn wij op zoek naar versterking die helpt met het verzorgen van voornamelijk zoogdieren. Kom jij ons team versterken? 

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

De functie

Wij zoeken naar een dierenverzorger voor de Mangrove op basis van flexibele uren. 

Je belangrijkste taken zijn:

 • Verzorgen en voederen van de dieren op de afdeling
 • Binnen dierverzorging ben je bezig met het observeren en interpreteren van diergedrag.
 • Schoonmaken van verblijven en het schoonhouden van de omgeving van de dierverblijven.
 • Kleine technische werkzaamheden binnen de dierverblijven.
 • Beantwoorden van vragen van bezoekers met daarbij aandacht voor het creëren van een gast-vriendelijke omgeving

Functie-eisen

 • MBO diploma diergerelateerde richting.
 • Kennis van en ervaring met vogels en/of vissen is een pré
 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse; de Engelse en Duitse taal is een pré

 • Bereid in wisselende diensten te werken van maandag tot en met zondag (incl. feestdagen en vakanties)
 • Kunnen werken in bijzondere klimatologische omstandigheden
 • Je bent gestructureerd, flexibel en sociaal en tevens breed inzetbaar

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. Bovendien krijg je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je bezoek aan andere dierentuinen en dagattracties ​in Nederland met de Club van Elf en NVD-pas (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen), een pensioenregeling en korting op twee verschillende zorgverzekeringen. Ook in onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Is deze omschrijving echt op jouw lijf geschreven? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als dierenverzorger (flexkracht)

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en sta je te popelen om in dit avontuur te stappen? Maak je dan voor 26 oktober 2021 via onderstaand formulier aan ons bekend, en stuur ons je CV. Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!