Wij zoeken een Manager Techniek

Solliciteer direct Solliciteer direct

Een bijzondere werkomgeving

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Hier staan wij voor

De functie

Als onze Manager Techniek heb je een duidelijke visie over Burgers’ Zoo als duurzame organisatie. Het  enthousiasme hierover straal je aan alle kanten uit! Dit komt tot uiting in creatieve en tegelijk concrete ideeën over duurzaam bouwen, energietransitie, mobiliteit en de implementatie hiervan. In jouw enthousiasme neem je moeiteloos de mensen mee met wie je samenwerkt om op die manier samen een cultuurverandering op het gebied van duurzaamheid teweeg te brengen.  

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor alle technische zaken in het park en stuur je de mechanische en installatietechniek aan. Hierin word je ondersteund door de operationeel leidinggevenden van deze afdelingen. Samen met de kundige en toegewijde mensen van deze afdelingen bouw je verder aan een toekomstbestendige technische organisatie.

En het werkveld? Gevarieerder vind je het bijna niet! Van dierverblijven en geavanceerde ecosystemen tot speelvoorzieningen en transportmiddelen. Als Manager Techniek bij ons dompel je je onder in technologische hoogstandjes en maak je deel uit van het Management Team.

En er zijn nog meer zaken waar je je in kunt vastbijten:

  • Centraal inkopen van gas en electra. Hierbij zijn je voelsprieten van belang. Wanneer stap je in? Welke overwegingen zijn van belang? Welke analyses maak je?
  • Beleidsplannen maken, zoals meerjaren onderhoudsplannen met begrotingen zodat ons park er altijd goed uitziet, dierenwelzijn optimaal is, bezoekers zich prettig voelen en medewerkers lekker kunnen werken.
  • Managen van mensen en processen, zodat een cultuur ontstaat waarin veranderen en vernieuwen omarmd worden en onderlinge samenwerking om dit te bereiken vanzelfsprekendheid is.
  • Zaken durven uitbesteden waarbij je wel de regie houdt. Dit door goede begeleiding van uitbesteding bestaande uit kostenbudgettering, offertetrajecten, contractenbeheer, advies en controle.

We passen bij elkaar als je:

  • Net zo ‘wild’ bent over innovatie als wij zijn, dit echt uitstraalt en kunt overbrengen op anderen waarin je niet bang bent om besluiten te nemen.
  • Met jouw kennis (min. HBO denk- en werkniveau ((werktuig)bouwkunde) en meerdere jaren (leidinggevende) ervaring ons park op technisch gebied op nog een niveau hoger brengt.

Wat tref je bij ons aan:

  • Uitdaging, veelzijdigheid en een letterlijke wereld van technologische hoogstandjes. Veel vrijheid om dit verder te ontwikkelen in een unieke omgeving met een fijn team.
  • Een goed salaris en pensioenregeling, personeelsvoordeel in onze winkel en horeca, gratis toegang tot ons mooie park en entreevoordelen bij een groot aantal dierenparken, attractieparken en musea in Nederland.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Solliciteer als Manager Techniek

Kun je niet wachten om je in deze baan te storten? Schrijf een motivatie vanuit je hart en mail deze uiterlijk 10 augustus a.s. samen met je CV naar solliciteren@burgerszoo.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld