Wij zoeken een Projectleider B/WTB (36-40u/w)

Solliciteer direct Solliciteer direct

Koninklijke Burgers' Zoo is één van de grootste dierenparken van Europa waarbij onze bezoekers belangrijk zijn en welzijn van de dieren voorop staat. We willen onze bezoekers niet uitsluitend een leuke dag uit bezorgen. We zien het als onze missie om (bedreigde) diersoorten te beschermen en te behouden. Daarnaast zijn natuur en natuurbeleving essentieel voor het welzijn van mensen. Burgers' Zoo wil bezoekers de verwonderlijke wereld van de natuur laten beleven om te inspireren en iets mee te geven. Wil jij op jouw vakgebied een bijdrage leveren? Dat kan, wij zoeken namelijk een zelfstandige en proactieve projectleider B/WTB.

Een bijzondere werkomgeving

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Hier staan wij voor

De functie

Werk jij mee aan de verdere technologische ontwikkeling van ons Park? In dat geval lever jij een bijdrage aan de jaarlijks 20-30 kleine en grotere projecten van uiteenlopende aard. Als Projectleider ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor de multidisciplinaire voorbereiding, uitvoering en nazorg van projecten. Het Projectbureau waarvan je deel uitmaakt is verantwoordelijk voor het complete projectmanagement; design, technisch ontwerp, (werk)voorbereiding, planning, uitvoering, oplevering en overdracht van het project. Het Projectbureau werkt hierbij nauw samen met alle afdelingen van het Park. Bij grotere projecten wordt gebruik gemaakt van externe contractpartijen. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor Tekeningbeheer, Documentatiebeheer, Ontwerpstandaarden en Normering.

En er zijn nog meer zaken waar je je in kunt vastbijten:

  • We zijn volop bezig met projecten voor energietransitie en -reductie waarin jij als projectleider een belangrijke bijdrage kunt leveren in het verder verduurzamen van ons Park.
  • Het verder verbeteren en vormgeven van de projectenorganisatie, waarbij projectmatig werken de norm is.
  • Het verankeren van kennismanagement in de organisatie.

We passen bij elkaar als je:

  • HBO denk- en werkniveau ((werktuig)bouwkunde) hebt en meerdere jaren ervaring.
  • Kunt communiceren met een zeer brede doelgroep, planmatig bent en goed kunt organiseren. Verder ben je in staat om vooruit te denken, problemen te voorkomen en mochten zich toch problemen voordoen, deze op te lossen. Verder verwachten wij leiderschapsvaardigheden.

Wat tref je bij ons aan:

  • Uitdaging, veelzijdigheid en veel vrijheid in een unieke omgeving met een fijn TD-team.
  • Een goed salaris en pensioenregeling, medewerkersvoordeel in onze winkel en horeca, entreevoordelen bij een groot aantal dierenparken, attractieparken en musea in Nederland.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

 

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Solliciteer als Projectleider B/WTB

Kun je niet wachten om je in deze baan te storten? Schrijf een motivatie vanuit je hart en reageer uiterlijk 31 maart 2023 via onderstaand invulformulier. Mailen kan uiteraard ook via solliciteren@burgerszoo.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Let op: de bestandsnaam mag geen bijzondere tekens bevatten.