Wij zijn op zoek naar een afwasser

Solliciteer direct Solliciteer direct

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om ons team te versterken? 

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

/over-burgers-zoo/over-burgers-zoo

De functie

Wat verwachten wij van onze horecamedewerkers? Wij waarderen enthousiasme, passie en met z’n allen hard werken aan een optimale dag uit voor onze gasten. Er is plek voor mensen die bereid zijn om te blijven leren en verder leggen wij de  nadruk op werkplezier en collegialiteit.

Je belangrijkste taken

 • Het sorteren van vuil afwasgoed (serviesgoed, glaswerk, bestek)
 • Het ophalen van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek uit de restaurants
 • Het verwijderen van vuil en etensresten
 • Het plaatsen van gesorteerd afwasgoed in daartoe bestemde rekken en deze plaatsen op invoerbaan van was-/spoelmachine

 • Afnemen van rekken met gewassen en gedroogd afwasgoed
 • Zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken
 • Het uitvoeren van dagelijkse en wekelijkse schoonmaaktaken
 • Correct opbergen van schoon wasgoed

Functie-eisen

 • LBO werk- en denkniveau
 • Pré: ervaring als afwasser

 • Bereidheid om in wisselende diensten te werken van maandag tot en met zondag (incl. feestdagen en vakanties)
 • Een aanpakker die tijdens drukte de kalmte weet te bewaren

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. Bovendien krijg je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je bezoek aan andere dierentuinen en dagattracties ​in Nederland met de Club van Elf en NVD-pas (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen), een pensioenregeling en korting op twee verschillende zorgverzekeringen. Ook in onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Is deze omschrijving echt op jouw lijf geschreven? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als afwasser

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en sta je te popelen om in dit avontuur te stappen? Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief en CV, werving@burgerszoo.nl, ter attentie van Inge Wieland (HR Adviseur).