Wij zoeken een Sous-Chefkok, die door wil groeien naar de functie van Chefkok (38 uur)

Solliciteer direct Solliciteer direct

In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert). Nauwelijks bekomen van alle indrukken strekken ze onderweg op hun wereldreis even heerlijk hun benen in één van de vijf gethematiseerde restaurants, terwijl ze genieten van smakelijke dagverse gerechten die aansluiten bij het natuurgebied waar zij zich op dat moment bevinden. Voor deze restaurants zijn we op zoek naar een sous-chefkok. Kom jij ons team versterken?

De functie

In deze functie kun je op verschillende locaties te werk gaan, bij Burgers’ Zoo maar ook op andere locaties om daar de catering te verzorgen. In deze functie ben je vooral werkzaam in onze ‘banqueting’ keuken. Deze keuken verzorgt het foodgedeelte voor evenementen. Wij bieden een variëteit arrangementen aan, zowel nationaal als internationaal. Voor jou maakt het niet uit of het kleinere partijen of grotere partijen gaat (van tientallen tot een paar duizend), je blijft de kwaliteit en kwantiteit bewaken. Het coördineren van de voorbereidingen is hierbij van groot belang, inclusief  het begeleiden & opleiden van medewerkers. Dit laatste doe je o.a. vanuit passie, betrokkenheid, duidelijkheid en door een voorbeeldrol te zijn.

Je belangrijkste taken

  • Voorbereiding: indelen en toewijzen werkzaamheden, planning, begeleiden van medewerkers etc.
  • Het bereiden van gerechten met verse grondstoffen volgens recept en planning en doorgeven van gerechten
  • Het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden in een front-cooking situatie.

  • Het bewaken van de kwaliteit van de gerechten door het controleren van de grondstoffen op versheid e.d.
  • Adviseren van gasten
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden die logisch onderdeel uitmaken van deze functie

Functie-eisen

  • Ervaring op kookgebied
  • Goed kunnen plannen en organiseren

  • Pré SVH-leermeesterdiploma
  • Bereid om in wisselende diensten te werken

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. Bovendien krijg je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je bezoek aan andere dierentuinen en dagattracties ​in Nederland met de Club van Elf en NVD-pas (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen), een pensioenregeling en korting op twee verschillende zorgverzekeringen. Ook in onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Is deze omschrijving echt op jouw lijf geschreven? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als sous-chefkok

Sluit deze baan aan bij jouw kwaliteiten en ambitie, dan ontvangen wij graag je CV: werving@burgerszoo.nl (ter attentie van Joyce Tap, HR Adviseur).

Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!