Wij zoeken een assistent controller

Solliciteer direct Solliciteer direct

In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert. Welke assistent controller gaat ons verder helpen bij de beheersing en automatisering van de bedrijfsprocessen en geeft invulling aan planning & control en informatievoorziening?

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Hier staan wij voor

De functie

We zijn op zoek naar een zelfstandige en proactieve assistent controller voor 38 uur in de week.

In jouw rol ben je bezig met Accounting, Controlling en IT. Je overziet het financiële proces en richt je op de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen van de bedrijfsprocessen, die je ook zoveel mogelijk probeert te digitaliseren en in werkstromen te vatten. Je doet verbetervoorstellen en helpt mee de bedrijfsprocessen en procedures verder te automatiseren en optimaliseren. Daarbij houd je rekening met ontwikkelingen in de leisure markt, werk je samen met verschillende afdelingen en zoek je aansluiting bij de actuele wet- en regelgeving. Je ondersteunt collega’s en geeft deels zelfs uitvoering aan de financiële administratie gericht op het grootboek, debiteuren, crediteuren, voorraden en materiele vaste activa. Ook help je mee met de periodieke afsluitingen en voorbereidingen op de interim en jaarrekeningcontrole waarbij je een aanspreekpunt bent voor accountants.

Daarnaast geef je invulling aan de planning & control cyclus van de organisatie. Je bent kritisch, analytisch en vindt het leuk om met cijfers en systemen te werken. Je bent nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers. Je werkt mee aan het opzetten van een begroting en verzorgt de periodieke en ad hoc informatievoorziening, waarbij je gebruikt maakt van stuurinformatie, prestatie-indicatoren, dashboards en andere business intelligence oplossingen. Je durft kritisch te zijn, stelt vragen, bespreekt corrigerende maatregelen en prognoses en zoekt voortdurend naar verbeteringen en vernieuwingen.

Kortom, een afwisselende, veelzijdige en uitdagende functie.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding, bijv. Heao BE of AC
  • Goede kennis van Excel
  • Affiniteit met automatisering, bij voorkeur kennis van Exact
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

  • Communicatief sterk, resultaatgericht, analytisch, pragmatisch en accuraat.
  • In staat zijn om goed te kunnen organiseren, structuur aan te brengen en overzicht te bewaren.
  • Je bent flexibel en houdt van aanpakken.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. Bovendien krijg je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je bezoek aan andere dierentuinen en dagattracties ​in Nederland met de Club van Elf en NVD-pas (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen), een pensioenregeling en korting op twee verschillende zorgverzekeringen. Ook in onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Is deze omschrijving echt op jouw lijf geschreven? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als assistent controller

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en heb je belangstelling voor deze functie?  Maak je dan voor 9 mei via dit onderstaand formulier aan ons bekend, en stuur ons je motivatiebrief en CV. Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!