Wij zoeken een medewerker commerciële binnendienst

Solliciteer direct Solliciteer direct

In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert.

Voor de organisatie van events, zoals congressen, vergaderingen, feestelijke bijeenkomsten en overige groepsreserveringen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren medewerker commerciële binnendienst.

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Hier staan wij voor

De functie

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren medewerker commerciële binnendienst voor 38 uur in de week.

 • Het verwerken van reserveringen en uitvoeren van administratieve taken
 • Het opstellen en afsluiten van offertes. Je inventariseert doortastend alle wensen van de klant en tracht zo het beoogde resultaat te halen
 • Het telefonisch, per mail en persoonlijke contact met de opdrachtgever op locatie

 • Aftersales, relatiebeheer. Het optimaliseren van klantcontacten om zo de klanttevredenheid te verhogen
 • Het genereren van “New Business”. Het benaderen van potentiële klanten voor vergaderingen, meetings, trainingen, congressen, bedrijfsfeesten

Functie-eisen

 • MBO+ werk- en denkniveau (Middelbare Hotelschool, MTRO of vergelijkbare opleiding)
 • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal
 • Goede contactuele vaardigheden
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Resultaat/commercieel gericht

 • Gewend om initiatief te nemen
 • Ervaring met diverse computerprogramma’s, ervaring met SEM is een pré
 • Een ware teamplayer
 • Minimaal 3 jaar werkzaam zijn in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de evenementen branche

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. Bovendien krijg je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je bezoek aan andere dierentuinen en dagattracties ​in Nederland met de Club van Elf en NVD-pas (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen), een pensioenregeling en korting op twee verschillende zorgverzekeringen. Ook in onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Is deze omschrijving echt op jouw lijf geschreven? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als medewerker commerciële binnendienst

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en heb je belangstelling voor deze functie?  Maak je dan voor 15 juni via dit onderstaand formulier aan ons bekend, en stuur ons je motivatiebrief en CV t.a.v. Inge Wieland.

Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!