Medewerker Marketing oftewel “Spin in het web” (32 u/w)

Solliciteer direct Solliciteer direct

Ben jij een organisator/regelaar in hart en nieren en word jij helemaal blij als alle puntjes op de i staan en planningen, campagnes en evenementen lopen zoals jij ze had bedacht? Dan past deze topjob bij jou!

Als medewerker Marketing ben jij de ‘poortwachter’ van de afdeling Marketing. Alles wat van buiten de organisatie binnenkomt gaat via jou. Via de telefoon, e-mail of social media benaderen verschillende partijen jou met een vraag over dieren maar ook voor sponsoraanvragen of samenwerkingsvoorstellen. Jouw rol is essentieel. Je vraagt intern informatie op, vraagt door, leidt door en dat alles met als doel om tijdig, netjes en adequaat te reageren.

Voor de ondersteuning bij joint promotions, campagnes of projecten draai jij je hand niet om. Jij zorgt ervoor dat de Marketingmanager zich op de hoofdlijnen kan richten en jij zorgt voor de rest; aanleveren en verzamelen van materiaal, specialistische kennis bij de juiste collega’s ophalen, contacten onderhouden, planning en deadlines bewaken noem maar op. Bij jou is het in goede handen!

Verder ben je medewerker Marketing het eerste aanspreekpunt op de afdeling als het gaat om de zakelijke markt. De collega’s van de afdeling Sales & Events regelen alles m.b.t. zakelijke partijen die gebruik maken van ons Safari Meeting Centre (SMC) en jij zorgt voor de (online) promotie van het SMC en de bewaking van de huisstijl

En er zijn nog meer zaken waar je marketinghart sneller van gaat kloppen:

  • Projectmanagement bij evenementen
  • B2B marketing voor ons prachtige conferentiecentrum: Safari Meeting Centre
  • Plaatsen van nieuwsartikelen en vacatures op onze eigen website en plaatsingen op externe sites controleren qua inhoud en vorm.
  • Verzamelen en in juiste formats aanleveren van materialen voor drukwerk en online advertenties.
  • Coördineren van interne communicatie zoals plaatsen van nieuwsberichten op narrowcasting, aanleveren van informatie en presentaties voor interne bijeenkomsten.

We passen bij elkaar als je…

  • … geniet van lekker regelen en organiseren, het maken van werkbare, ambitieuze én realistische planningen en je administratief/communicatief de zaakjes goed voor elkaar hebt. Dat wil zeggen: je bent nauwkeurig, hebt overzicht en denkt overal aan.
  • … het dierenpark en zijn bewoners een warm hart toedraagt en je je realiseert dat je in jouw rol bijdraagt aan natuurbehoud.
  • … minimaal een afgeronde hbo-opleiding hebt (marketing- of communicatie gerelateerd), snel kunt schakelen en focus houdt.

Wat tref je bij ons aan:

  • Zelfstandigheid, uitdaging en veel vrijheid in een fijn team én elke dag omringd door onze dieren!
  • Een goed salaris en pensioenregeling, medewerkerskorting in onze winkel en horeca, fijne feestjes en entreevoordelen bij een groot aantal dierenparken in Nederland.

De vacature wordt tegelijk intern en extern uitgezet. Heb je belangstelling voor deze functie, dan ontvangen wij graag je motivatie en CV uiterlijk 29 mei a.s. via onderstaand formulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld