Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die onze gasten vriendelijk ontvangen

Solliciteer direct Solliciteer direct

In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert. Als medewerker van afdelingen parkeren, entree, receptie/kassa ben jij het gezicht van ons park, en het eerste contact wat onze gasten met Burgers' Zoo hebben. We zijn opzoek naar enthousiaste medewerkers die onze gasten vriendelijk ontvangen. Kom jij ons team versterken?

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Hier staan wij voor

De functie

Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste medewerkers voor de afdelingen parkeren, entree en receptie/kassa. Voor deze functies zoeken wij collega’s die flexibel inzetbaar zijn

Wat wordt ervan je verwacht?

Wat wordt ervan je verwacht?

Je ontvangt onze gasten op een vriendelijk manier en geeft de gasten informatie over het park, indien nodig in het Engels en Duits.

Je bent gastgericht, representatief en stressbestendig. Je houdt goed overzicht en werkt nauw samen met je andere collega’s. Gezien de aard van onze organisatie, zoeken wij medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Dit houdt in dat je minimaal één dag in het weekend beschikbaar bent, afgewisseld op de zaterdag en de zondag. Daarnaast ben je ook beschikbaar op feestdagen en in de vakanties. Je wordt ingedeeld volgens een maandelijks rooster.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grens direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. We bieden een leuke afwisselende functie in een unieke werkomgeving. In onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Kom jij ons enthousiast en gemotiveerd team versterken? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer voor een van onze afdelingen

Heb je belangstelling voor één van deze functies?  Maak je dan voor 21 april 2021 via onderstaand formulier aan ons bekend, en stuur ons je CV. Geef hierin duidelijk aan naar welke afdeling, parkeren, entree of receptie/kassa je voorkeur uitgaat. Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!