Wij zoeken een winkelmedewerker

Solliciteer direct Solliciteer direct

In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert. Nauwelijks bekomen van alle indrukken stoppen ze onderweg op hun wereldreis even langs een van de diverse winkels in ons park. Net als in het park staat beleving in de winkels centraal. Een metershoge giraffe domineert het winkelinterieur van de parkwinkel, dat in Afrikaanse kleurtinten is vormgegeven en tevens aansluit bij de huisstijl van Burgers' Zoo. Het winkel-team van Burgers’ Zoo wil onze gasten een ruim assortiment bieden aan eerlijke, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten, zodat hun dagje uit een indrukwekkende, complete belevenis wordt met veel oog voor detail. Is een hoofdrol in dit avontuur op jouw lijf geschreven en help jij onze bezoekers een herinnering aan een onvergetelijke dag te bezorgen? 

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Hier staan wij voor

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de afdeling merchandise (winkel). Voor de parkwinkel zijn wij op zoek naar een medewerker die onze gasten vriendelijk kan ontvangen en te woord te staan. Je adviseert onze gasten, rekent producten af bij de kassa en zorgt voor een nette, inspirerende en goed gevulde winkel.

Wat wordt ervan je verwacht?

Wat wordt ervan je verwacht?

Je bent gastgericht, representatief, stressbestendig, verkoopgericht, flexibel, ambitieus en kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Daarnaast dien je over een goede rekenvaardigheid te beschikken. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre. Je beschikt over minimaal MBO niveau.

Gezien de aard van onze organisatie, zoeken wij medewerkers die zeer flexibel inzetbaar zijn. Dit houdt in dat je naast doordeweeks ook regelmatig in het weekend beschikbaar bent, afgewisseld op de zaterdag en de zondag. Daarnaast ben je ook beschikbaar op feestdagen, in de vakanties ben je ruim beschikbaar. Je zal worden ingedeeld volgens een maandelijks rooster.  

Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een unieke werkomgeving met een jong dynamisch team.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grens direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. We bieden een leuke afwisselende functie in een unieke werkomgeving. In onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Kom jij ons enthousiast en gemotiveerd team versterken? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als medewerker merchandise

Heb je belangstelling voor deze functie? Maak je dan voor 17 juni 2021 via onderstaand formulier aan ons bekend, en stuur ons je CV.

Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!