Wij zoeken een stagiair(e) technische dienst

Solliciteer direct Solliciteer direct

Koninklijke Burgers' Zoo is één van de grootste dierenparken van Europa waarbij het welzijn van de dieren voorop staat en onze bezoekers belangrijk zijn. We zien het als onze missie om (bedreigde) diersoorten te beschermen en te behouden. Het gaat er niet alleen om onze bezoekers een leuke dag uit te bezorgen, maar ook om ze wat mee te geven. Natuur en natuurbeleving zijn essentieel voor het welzijn van de mensen. Burgers' Zoo wil de mensen zoveel mogelijk de verwonderlijke wereld van de natuur laten beleven om ze daarmee te inspireren en ze samen te laten genieten van alles wat de natuur ons geeft. Wij zoeken een stagiair(e) Technische dienst.

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

De functie

Je belangrijkste taken zijn:

In je stage ben je werkzaam in onze Technische dienst, bestaande uit 20 personen. Je wordt begeleid door een leidinggevende en/of ervaren monteur. Tijdens je stage werk je mee aan diverse werkzaamheden die de Technische Dienst uitvoert. De klussen lopen uiteen van storingen, preventief onderhoud, modificaties en nieuwbouw projecten. Afhankelijk van je opleiding kan dat zijn op het gebied van: voertuigtechniek, timmer-, schilder-, constructie-, - en bouwwerkzaamheden.

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair(e) die in een interessante en dynamische organisatie in een unieke werkomgeving gedurende enkele maanden (minimaal 3) mee wil werken. Onze werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 16.00 uur.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grens direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Solliciteer als stagiair(e) Technische dienst

De stagiair(e) heeft recht op een stagevergoeding tijdens de stage van € 150,- bruto per maand bij een fulltime stage (5 dagen per week).

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en sta je te popelen om in dit avontuur te stappen? Maak je dan uiterlijk 14 januari 2021 via onderstaand formulier aan ons bekend, en stuur ons je CV. . 

Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!