Wij zoeken een Manager Techniek

Solliciteer direct Solliciteer direct

In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert. Onze technische dienst zorgt er aan de achterkant voor dat alles goed blijft draaien. Voor de technische dienst zijn we op zoek naar een Manager Techniek

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Hier staan wij voor

De functie

Als Manager Techniek ben je verantwoordelijk voor alle technische zaken in het gehele park (regulier technisch onderhoud, aanpassingen en investeringen) en voor de centrale inkoop van gas en elektra. Er is sprake van een breed werkterrein, variërend van dierverblijven en gebouwen tot speelvoorzieningen en transportmiddelen. Er zijn vele specialismen vertegenwoordigd binnen de Technische Dienst (TD) op het terrein van de mechanische en installatietechniek en beide afdelingen worden operationeel aangestuurd door een Hoofd. Als Manager Techniek maak je deel uit van het Management Team.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Beleidsontwikkeling TD waaronder het opstellen van jaarplannen, meerjaren onderhoudsplannen en begrotingen en het zorgen voor eenduidige procedures en werkmethoden en voor de beschikbaarheid van materialen.
  • Operationele output TD, waaronder het voeren van werkoverleg, afstemmen van relevante ontwikkelingen en knelpunten en het bevorderen van de interne samenwerking, zowel op de afdeling als met andere afdelingen. Verder het onderhouden van contact met (overheids)instanties.
  • Begeleiding uitbestedingen van specialistische en/of grootschalige projecten bestaande uit kos-tenbudgettering, offertetrajecten, contractenbeheer, advies en controle.
  • Directe aansturing Hoofd Mechanische afdeling en Hoofd Installatie, indirect ca. 20 medewerkers.

Wat verwachten we van jou:

  • Enthousiasme, het vermogen dit over te brengen op anderen, innovatiekracht, besluitvaardigheid en een sterk organisatiebewustzijn.
  • Minimaal HBO denk- en werkniveau ((werktuig)bouwkunde), meerdere jaren (leidinggevende) ervaring in technisch onderhoud en actuele technische kennis.

  • Kennis, initiatief en expertise ten aanzien van energietransitie en duurzaamheid om zo de ver-dere ontwikkeling in te zetten naar een energieneutraal Burgers’ Zoo.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grens direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Wij bieden

  • Een uitdagende, veelzijdige functie met veel vrijheid in een unieke omgeving in een fijn team.
  • Een marktconform salaris en pensioenregeling, personeelsvoordeel in onze winkel en horeca, gratis toegang tot ons mooie park en entreevoordelen bij een groot aantal dierenparken, attractieparken en musea in Nederland.

Solliciteer als Manager Techniek

De vacature wordt tegelijk intern en extern uitgezet. Heb je belangstelling voor deze functie, dan ontvangen wij graag je motivatie en CV uiterlijk 23 mei a.s. via solliciteren@burgerszoo.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld