We zijn op zoek naar een schilder

Solliciteer direct Solliciteer direct

In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert. Als schilder werk jij letterlijk aan het verfraaien van Burgers' Zoo. Jij zorgt er elke dag voor dat Burgers' Zoo er weer een stukje mooier uit ziet. En omdat innovatie bij ons hoog in het vaandel staat, werk je ook mee aan spannende nieuwe projecten! 

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Hier staan wij voor

De functie

Voor de Technische Dienst zijn wij op zoek naar een schilder voor 38 uur in de week, die Burgers' Zoo elke dag weer een stukje mooier maakt.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Uitvoeren van alle voorkomende schilderwerkzaamheden; van onderhoudswerk tot en met nieuwbouw projecten.
 • Het zelfstandig voorbereiden, uitvoeren en overdragen van diverse werkzaamheden. Dit veelal in samenwerking met collega’s.
 • Uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden die van de Technische Dienst gevraagd worden.

Functie-eisen

 • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een schildersopleiding.
 • Enkele jaren ervaring als allround schilder. Je werkt zorgvuldig en stelt hoge eisen aan het werk.
 • Gewenst ervaring en/of kennis van decoratief schilderwerk.
 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.
 • Goede communicatieve vaardigheden.

 • Bereid om zeer incidenteel op uren te werken die afwijken van de reguliere werktijd.
 • Teamspirit, flexibele instelling en je neemt initiatief.
 • Je bent flexibel, breed inzetbaar en bereid tot opleiding en ontwikkeling.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grens direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. Bovendien krijg je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je bezoek aan andere dierentuinen en dagattracties ​in Nederland met de Club van Elf en NVD-pas (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen), een pensioenregeling en korting op twee verschillende zorgverzekeringen. Ook in onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Is deze omschrijving echt op jouw lijf geschreven? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als schilder

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en sta je te popelen om in dit avontuur te stappen?  Maak je dan via onderstaand formulier aan ons bekend, en stuur ons je CV. Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!