Geniet t/m 27 augustus onbeperkt van ons park!

Burgers' Zoo barst namelijk van de activiteiten deze zomer!

Deze zomer barst Burgers’ Zoo weer van de unieke evenementen. Allereerst opent Burgers’ Zoo deze zomer de grootste overdekte Mangrove ter wereld! Ter ere van dit nieuwe ecodisplay is er een avontuurlijke nieuwe kindermusical. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen kinderen gigantisch buitenspelen in de grootste apenkooi van Nederland. Want vanwege het grote succes is er voor gekozen om de apenkooi open te houden tot 27 augustus! Teveel activiteiten om in één dag te beleven: om deze reden bieden we deze zomer dan ook een zomerabonnement aan waarmee je voor 30 euro t/m 27 augustus zo vaak als je zelf wilt ons park kunt bezoeken.

Grootste overdekte Mangrove ter wereld

Burgers’ Zoo beschermt al 28 jaar een natuurgebied in het Centraal Amerikaanse land Belize, dat onder andere bestaat uit mangrove. Om onze bezoekers bewust te maken van de wereldwijd bedreigde mangroven die belangrijk zijn als ‘kraamkamer van de oceaan’, hebben we de mangrove uit Belize naar ons park gehaald. Vanaf deze zomer kunnen uw gasten een ontdekkingsreis maken door de overdekte Mangrove van 3000 m2 met zeekoeien, vlinders en krabben.

Musical Zomerabo Tussenbanner

Zoë & Silos - Mangrove Musical

Ter ere van de feestelijke opening van de grootste overdekte Mangrove ter wereld, spelen Zoë & Silos de hoofdrol in de unieke Mangrove Musical. Van 8 juli t/m 27 augustus zijn deze sterren van Telekids met een nieuwe show te zien in ons blacklight theater. Dit was vorige zomer een groot succes met 80.000 bezoekers die de show beoordeelden met een 8,7! Deze adembenemende musical voor jong en oud is bij de toegangsprijs inbegrepen.

Apenkooi Zomerabo Tussenbanner

Gigantisch Apenkooien

Er is niks zo leuk als de laatste gymles voor de vakantie, want dan is het altijd apenkooien. Maar het kan nóg leuker, want tot 27 augustus kun je in ons park Gigantisch Apenkooien! In Burgers’ Zoo staat namelijk de grootste apenkooi van Nederland, waarin je zo snel als een cheeta, zo lenig als een aap, zo sterk als een beer en zo licht als een vlinder wordt. Gigantisch Apenkooien is ook bij de toegangsprijs inbegrepen.

Bestel uw zoomerabonnement!

Bestel nu uw zomerabonnement voor maar 30 euro en bezoek Burgers' Zoo onbeperkt t/m 27 augustus 2017! Via onderstaand formulier kunt u uw zomerabonnement meteen aanvragen, vanzelfsprekend kan dit ook bij de kassa. Wanneer u uw abonnement online aanvraagt, zullen wij uw zomerabonnement klaarleggen bij de kassa, na betaling bij de kassa kunt u meteen genieten van ons park! Deze actie is niet te gebruiken in combinatie met andere acties zoals bijvoorbeeld de loyaliteitskorting. Hoe eerder u uw zomerabonnement aanvraagt, hoe langer u kunt genieten! 

Terug naar Burgers' Zoo