Abonnementen

Abonnementen

Jaarabonnement Burgers' Zoo

Met een abonnement kunt u het hele jaar door Burgers' Zoo bezoeken. Daarbij krijgt u bovenop een jaar lang toegang heel veel exclusieve voordelen! 

En wist u dat u een jaarabonnement al heeft terugverdiend na drie bezoeken? 
Daarnaast profiteert u van allerlei aantrekkelijke voordelen waardoor u extra geniet van uw abonnement. Zo krijgt u bijvoorbeeld ook korting bij een aantal van onze partners:

  • 25% korting bij het Nederlands Openluchtmuseum
  • 50% korting bij Artis en Diergaarde Blijdorp
  • Standaardkorting bij 12 andere NVD-dierentuinen

Vraag direct uw abonnement aan

Gratis toegang tot allerlei activiteiten en evenementen!

Gratis toegang tot allerlei activiteiten en evenementen!

Met een abonnement op Burgers’ Zoo krijgt u bovenop een jaar lang toegang heel veel exclusieve voordelen! Zo kunt u gratis in de voorjaarsvakantie naar Burgers' Light, in de meivakantie apenkooien, in de zomer naar onze musical, in de herfstvakantie naar Dia de los Muertos en in de kerstvakantie naar de Pasar Malam! Tevens krijgt u als abonnementhouder op vertoon van uw abonnement gratis toegang tot: de zomerse avond(t)uren (juli en augustus), winterse Avond(t)uren (december en januari)en tot alle avondlezingen in het voor- en najaar.

Binnen en buiten spelen

Binnen en buiten spelen

Wilt u uw kinderen af en toe lekker laten spelen, terwijl u heerlijk kunt zitten en genieten van een bosrijke omgeving? In Burgers’ Zoo zijn maar liefst drie speeltuinen, waar uw kids heerlijk buiten en binnen kunnen spelen. Het Avonturenland en de Klimtuin zijn buitenspeeltuinen, terwijl de Kids Jungle volledig overdekt is voor als het regent. Daarnaast krijgt u korting op het parkeertarief en betaalt u 11 euro voor 5 parkeermunten in plaats van 30 euro!

Ontvang onze magazines!

Ontvang onze magazines!

Als abonnementhouder ontvangt u thuis gratis het dierentuinmagazine ZieZoo (voor volwassenen) met daarin gevouwen het Burgers' Zoo & Waarom Magazine (voor kinderen). Dit magazine verschijnt zes maal per jaar, biedt u een interessant kijkje achter de schermen van Burgers’ Zoo en is eveneens een mooie bewaarposter voor op de slaapkamer!

Prijzen jaarabonnement

Prijzen jaarabonnement

Wilt u graag abonnee worden? U kunt uw jaarabonnement nu heel gemakkelijk online bestellen. Mocht u online bestellen niet prettig vinden, dan kunt u ook altijd uw jaarabonnement bij de abonnementenkassa van Burgers’ Zoo bestellen. Zorgt u er wel voor dat uw haar goed zit, want we maken dan meteen de foto voor op uw abonnementenpas.

 

 

De jaarabonnementen zijn geldig van de aankoopmaand tot en met het einde van dezelfde maand in het jaar erna, dus bijvoorbeeld van april 2015 tot en met de hele maand april 2016. Wilt u een abonnement cadeau doen? Dat kan maar deze is helaas niet online te bestellen. De prijzen van de jaarabonnementen vindt u hiernaast. 


1 abonnement volwassene €57,50
1 abonnement kind (4 t/m 11 jaar) €52,50
echtpaar €110,00
2 ouders + 1 kind €160,00
2 ouders + 2 kinderen €200,00
2 ouders + 3 kinderen €247,50
2 ouders + 4 kinderen €280,00
2 ouders + 5 kinderen €325,00
Maximum per gezin €325,00

Gezinsabonnement met 1 ouder:
1 ouder €57,50
1 ouder + 1 kind €107,50
1 ouder + 2 kinderen €147,50
1 ouder + 3 kinderen €195,00
1 ouder + 4 kinderen €227,50
1 ouder + 5 kinderen €272,50
Maximum voor één-ouder gezin €272,50

Voordelige verlenging van een abonnement

Voordelige verlenging van een abonnement

Wanneer u abonnementhouder bent, kunt u bij verlenging van uw abonnement gebruik maken van een speciale korting die op kan lopen tot wel 25%.

 

 

Indien u binnen drie maanden na het verloop van uw huidige abonnement verlengt, krijgt u 10% korting. Elk jaar dat u binnen drie maanden na verloop van uw abonnement verlengt, 

wordt de korting met 5% verhoogd tot een maximum van 25%. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om te verlengen via de kassa van ons park.

Online bestellen

Door ons online formulier in te vullen, kunt u heel eenvoudig een jaarabonnement aanvragen. U hoeft dan uw abonnement alleen nog maar bij de kassa van Burgers' Zoo op te halen. Vraagt u meerdere abonnementen aan voor uw gezin? Dan kan de korting flink oplopen!

Abonnement aanvragen
Gegevens van de hoofdkaarthouder.

 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Op dit moment is het alleen mogelijk om met korting te verlengen via de kassa van ons park.

Wilt u meerdere abonnementen aanvragen? Dan kunt u onderstaande velden gebruiken. Indien u één abonnement aan wilt vragen, kunt u de rest open laten.

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement