Abonnementen
Ga terug

Abonnementen

Met een abonnement kunt u het hele jaar door Burgers' Zoo bezoeken. Zo kunt u wanneer u wilt op avontuur in onze leefwerelden zoals de Bush, Ocean en Mangrove, spelen in één van onze binnen- en buitenspeeltuinen of genieten in één van onze restaurants. Bij 3 bezoeken bent u met een jaarabonnement al voordeliger uit. 

Voordelen van een abonnement

1. Altijd toegang

Burgers' Zoo is elke dag van het jaar geopend, en met een jaarabonnement kunt u dus wanneer u wilt het park bezoeken. 

2. Voordelig

Met een jaarabonnement bezoekt u Burgers' Zoo het voordeligst. U heeft uw abonnement al na drie bezoeken terugverdiend! Wanneer u uw abonnement verlengt krijgt u een speciale korting die op kan lopen tot wel 25%.

3. Gratis lezingen & rondleidingen

Als abonnementhouder kunt u gratis aan veel activiteiten meedoen, zoals kindercolleges en avondlezingen. Kijk hier voor het actuele aanbod. 

4. Binnen en buiten spelen

In Burgers’ Zoo zijn maar liefst drie speeltuinen, waar uw kids heerlijk buiten en binnen kunnen spelen. Het Avonturenland en de Klimtuin zijn buitenspeeltuinen, terwijl de Kids Jungle volledig overdekt is voor als het regent. 


5. Lees gratis ons magazine

Abonnees ontvangen 4 maal per jaar het magazine ZieZoo voor volwassenen. Met onze artikelen bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in Burgers' Zoo. Kinderen ontvangen de Kids & Zoo, dat vol staat met leuke weetjes! 


6. Korting op dierenparken

Met een abonnement krijgt u korting bij een aantal van onze partners:

  • 50% korting bij Artis, Diergaarde Blijdorp en GaiaZoo
  • 25% korting bij het Nederlands Openluchtmuseum en Munster Zoo
  • Standaardkorting bij 12 andere NVD-dierentuinen.

Prijzen

Jaarabonnement volwassene €59,50 p.p.
Jaarabonnement kind (4 t/m 20 jaar) €55,50 p.p.


Voordelige verlenging van een abonnement
Wanneer u abonnementhouder bent en uw abonnement na een jaar verlengt krijgt u 10% korting. Elk jaar daarna wordt de korting met 5% verhoogd tot een maximum van 25%. 

Voordelig parkeren met een Jaarkaart Parkeren
Abonnementhouders kunnen voordelig parkeren door een jaarkaart voor het parkeren te kopen, à € 18,50. Hiervoor kunt u het hele jaar gratis parkeren. De jaarkaart parkeren wordt geregistreerd op de pas van één abonnementhouder. Het is daarbij mogelijk om de kaart ook te registreren op één extra pas, mits die extra pas is van een partner die op hetzelfde huisadres woont.

Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat uw bevestiging in uw spambox is gekomen. Wanneer u een Gmailaccount heeft kan de bevestiging ook terecht komen in één van de serviceboxen. Mocht u de bevestiging nog steeds niet hebben ontvangen, mailt u ons dan via receptie@burgerszoo.nl. Wij kunnen dan de bestelling voor u nakijken.

Als abonnementhouder hoeft vanaf 25 september u geen reservering meer te maken voor uw bezoek. Een abonnement kunt u online aanschaffen.