Abonnementen

Abonnementen

Jaarabonnement Burgers' Zoo

Met een abonnement kunt u het hele jaar door Burgers' Zoo bezoeken. Daarbij krijgt u bovenop een jaar lang toegang heel veel exclusieve voordelen! 

En wist u dat u een jaarabonnement al heeft terugverdiend na drie bezoeken? 
Daarnaast profiteert u van allerlei aantrekkelijke voordelen waardoor u extra geniet van uw abonnement. Zo krijgt u bijvoorbeeld ook korting bij een aantal van onze partners:

  • 25% korting bij het Nederlands Openluchtmuseum
  • 50% korting bij Artis en Diergaarde Blijdorp
  • Standaardkorting bij 12 andere NVD-dierentuinen

Vraag direct uw abonnement aan

Gratis toegang tot allerlei activiteiten en evenementen!

Gratis toegang tot allerlei activiteiten en evenementen!

Met een abonnement op Burgers’ Zoo krijgt u bovenop een jaar lang toegang heel veel exclusieve voordelen! Als abonnementhouder kunt u elke schoolvakantie gratis naar een evenement. In 2018 kunt u in de voorjaarsvakantie naar Burgers’ Light, in de meivakantie naar Gigantisch Apenkooien, in de zomervakantie naar de Desert Kindermusical, in de herfstvakantie naar een verrassingsevent en in de kerstvakantie naar de Pasar Malam.

Binnen en buiten spelen

Binnen en buiten spelen

Wilt u uw kinderen af en toe lekker laten spelen, terwijl u heerlijk kunt zitten en genieten van een bosrijke omgeving? In Burgers’ Zoo zijn maar liefst drie speeltuinen, waar uw kids heerlijk buiten en binnen kunnen spelen. Het Avonturenland en de Klimtuin zijn buitenspeeltuinen, terwijl de Kids Jungle volledig overdekt is voor als het regent. 

Ontvang onze magazines!

Ontvang onze magazines!

U ontvangt 6 maal per jaar het gratis dierentuinmagazine ZieZoo voor volwassenen, met daarin Kids & Zoo voor kinderen.  Dit kleine magazine staat vol leuke weetjes, opdrachten en  strips met Burgie’s avonturen! Met deze magazines weet u alles over het wel en wee bij Burgers’ Zoo.

Prijzen jaarabonnement

Prijzen jaarabonnement

Wilt u graag abonnee worden? U kunt uw jaarabonnement nu heel gemakkelijk online bestellen. Mocht u online bestellen niet prettig vinden, dan kunt u ook altijd uw jaarabonnement bij de abonnementenkassa van Burgers’ Zoo bestellen. Zorgt u er wel voor dat uw haar goed zit, want we maken dan meteen de foto voor op uw abonnementenpas.

 

 

De jaarabonnementen zijn geldig van de aankoopmaand tot en met het einde van dezelfde maand in het jaar erna, dus bijvoorbeeld van april 2015 tot en met de hele maand april 2016. Wilt u een abonnement cadeau doen? Dat kan maar deze is helaas niet online te bestellen. De prijzen van de jaarabonnementen vindt u hiernaast. 


1 abonnement volwassene €57,50
1 abonnement kind (4 t/m 11 jaar) €52,50
echtpaar €110,00
2 ouders + 1 kind €160,00
2 ouders + 2 kinderen €200,00
2 ouders + 3 kinderen €247,50
2 ouders + 4 kinderen €280,00
2 ouders + 5 kinderen €325,00
Maximum per gezin €325,00

Gezinsabonnement met 1 ouder:
1 ouder €57,50
1 ouder + 1 kind €107,50
1 ouder + 2 kinderen €147,50
1 ouder + 3 kinderen €195,00
1 ouder + 4 kinderen €227,50
1 ouder + 5 kinderen €272,50
Maximum voor één-ouder gezin €272,50

Voordelige verlenging van een abonnement

Voordelige verlenging van een abonnement

Wanneer u abonnementhouder bent, kunt u bij verlenging van uw abonnement gebruik maken van een speciale korting die op kan lopen tot wel 25%.

 

 

Indien u binnen drie maanden na het verloop van uw huidige abonnement verlengt, krijgt u 10% korting. Elk jaar dat u binnen drie maanden na verloop van uw abonnement verlengt, 

wordt de korting met 5% verhoogd tot een maximum van 25%. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om te verlengen via de kassa van ons park.

Online bestellen

Door ons online formulier in te vullen, kunt u heel eenvoudig een jaarabonnement aanvragen. U hoeft dan uw abonnement alleen nog maar bij de kassa van Burgers' Zoo op te halen. Vraagt u meerdere abonnementen aan voor uw gezin? Dan kan de korting flink oplopen!

Abonnement aanvragen
Gegevens van de hoofdkaarthouder.

 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Op dit moment is het alleen mogelijk om met korting te verlengen via de kassa van ons park.

Wilt u meerdere abonnementen aanvragen? Dan kunt u onderstaande velden gebruiken. Indien u één abonnement aan wilt vragen, kunt u de rest open laten.

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement