Ga terug

Mijn abonnement

Informatie over uw abonnement

We zijn trots dat u abonnementhouder van Burgers' Zoo bent! Met een abonnement kunt u elke dag van Burgers' Zoo genieten. Op deze pagina vindt u alle informatie over uw abonnementen, en hoe u deze kunt aanpassen en/of verlengen.

Mijn Burgers' Zoo

U kunt op elk gewenst moment zelf online uw abonnement(en) verlengen in de Mijn Burgers’ Zoo omgeving. Hier kunt u eenvoudig en snel uw gegevens inzien en desgewenst zelf wijzigen. Maar ook kunt u hier zien tot hoe lang uw huidige abonnement nog geldig is.

In Mijn Burgers' Zoo kunt u

 • Uw gegevens inzien en wijzigen
 • Zien hoe lang uw abonnement geldig is
 • Zien hoe hoog de opgebouwde loyaliteitskorting is
 • Uw abonnement verlengen
 • Aangeven of u de ZieZoo wel of niet wenst te ontvangen

Toegang tot Mijn Burgers' Zoo

Toegang verkrijgen tot Mijn Burgers’ Zoo is zo gepiept. We hebben het meeste al voor u klaar gezet. U hoeft alleen nog deze stappen te volgen:

 1. Ga naar Mijn Burgers' Zoo
  1. Voor uw e-mailadres in
  2. Klik op 'Volgende'
  3. Klik op wachtwoord vergeten
 2. U ontvangt nu een e-mail
  1. Klik op de link in de e-mail om een wachtwoord te kiezen
 3. U kunt nu inloggen met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord

Abonnement verlengen

Abonnementen zijn 365 dagen geldig. U ontvangt ongeveer 5 weken voor afloop van uw abonnement een e-mail met de oproep om te verlengen. Deze e-mail bevat een link naar de Mijn Burgers' Zoo omgeving, waar u direct uw abonnement kunt verlengen. 

Verlengers zijn voordelig uit
Wanneer u uw abonnement na een jaar verlengt krijgt u 10% korting. Elk jaar daarna wordt de korting met 5% verhoogd tot een maximum van 25%.

Korting op dierenparken

Korting op dierenparken

Met uw abonnement krijgt u korting bij een aantal van onze partners:

 • 50% korting bij Artis, Diergaarde Blijdorp en GaiaZoo
 • 25% korting bij het Nederlands Openluchtmuseum, Wildlands en Munster Zoo. Het Nederlands Openluchtmuseum werkt met wisselende tarieven en berekent de korting standaard over het weekendtarief.
 • Standaardkorting bij 12 andere NVD-dierentuinen.

U kunt gebruik maken van deze korting door uw Burgers' Zoo abonnement aan de kassa van de desbetreffende partner te tonen.

Activiteiten

Activiteiten

Als abonnementhouder kunt u gratis aan veel activiteiten meedoen, zoals kindercolleges en avondlezingen. Kijk hier voor het actuele aanbod. 

Bekijk de activiteiten

Veelgestelde vragen

U kunt in Mijn Burgers' Zoo zien welke abonnementen u heeft en hoe lang deze geldig zijn.

Nog geen toegang tot Mijn Burgers' Zoo?
Toegang verkrijgen tot Mijn Burgers’ Zoo is zo gepiept. We hebben het meeste al voor u klaar gezet. U hoeft alleen nog deze stappen te volgen:

 1. Voor hier uw e-mailadres in en klik op 'Volgende'
 2. Klik op wachtwoord vergeten. U ontvangt een link per e-mail om een wachtwoord te kiezen.
 3. U kunt nu inloggen op Mijn Burgers' Zoo.

Wanneer u al abonnee bent bij Burgers' Zoo en een adreswijziging hebt kunt u mailen naar het volgende e-mailadres: Receptie@burgerszoo.nl

Geef in deze mail uw naam en oude en nieuwe adres aan. Op deze manier kunnen wij gelijk het nieuwe adres in het systeem zetten en ontvangt u altijd de ZieZoo op de mat. Hetzelfde geldt voor het wijzigen van uw e-mailadres. 

In beide situaties kan dit alleen bij de kassa van ons park. 

U reserveert een aankomsttijd via ‘ik wil een bezoek reserveren’ voor alle personen tegelijk en koopt uw kaarten aan de kassa. Het is nl alleen mogelijk om één reservering van tevoren te maken.

Bij aantoning van een geldig abonnement kunt u bij andere dierenparken gebruik maken van de abonnementhouderskorting. Dit kan door in te loggen op 'mijn abonnement'.

Verder kunt u het beste de website van het desbetreffende park controleren voor de actuele stand van zaken.

Lees hier bij welke dierenparken de abonnementhouderskorting van toepassing is. 

Vergeet niet uw abonnement(en) én een geldigheidsbewijs mee te nemen om aan de kassa te laten zien dat uw abonnement nog geldig is!

Bij aantoning van een geldig abonnement kunt u de abonnementhouderskorting gebruiken. Deze tickets kunt u afrekenen aan onze kassa. Vergeet geen tijdslot te reserveren onder 'ik wil reserveren en heb al een ticket'. 

Vergeet niet een bewijs mee te nemen om te laten zien dat uw abonnement geldig (bijvoorbeeld, mijnomgeving, afschrijving of mail) is.