Ga terug

Mijn abonnement

Informatie over uw abonnement

We zijn trots dat u abonnementhouder van Burgers' Zoo bent! Met een abonnement kunt u elke dag van Burgers' Zoo genieten. Op deze pagina vindt u alle informatie over uw abonnementen, en hoe u deze kunt aanpassen en/of verlengen.

Mijn Burgers' Zoo

U kunt op elk gewenst moment zelf online uw abonnement(en) verlengen in de Mijn Burgers’ Zoo omgeving. Hier kunt u eenvoudig en snel uw gegevens inzien en desgewenst zelf wijzigen. Maar ook kunt u hier zien tot hoe lang uw huidige abonnement nog geldig is.

In Mijn Burgers' Zoo kunt u

 • Uw gegevens inzien en wijzigen
 • Zien hoe lang uw abonnement geldig is
 • Zien hoe hoog de opgebouwde loyaliteitskorting is
 • Uw abonnement verlengen
 • Aangeven of u de ZieZoo wel of niet wenst te ontvangen

Toegang tot Mijn Burgers' Zoo

Toegang verkrijgen tot Mijn Burgers’ Zoo is zo gepiept. We hebben het meeste al voor u klaar gezet. U hoeft alleen nog deze stappen te volgen:

 1. Ga naar Mijn Burgers' Zoo
  1. Voer uw e-mailadres in
  2. Klik op 'Volgende'
  3. Klik op wachtwoord vergeten
 2. U ontvangt nu een e-mail
  1. Klik op de link in de e-mail om een wachtwoord te kiezen
 3. U kunt nu inloggen met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord

Abonnement verlengen

Abonnementen zijn 365 dagen geldig. U ontvangt ongeveer 5 weken voor afloop van uw abonnement een e-mail met de oproep om te verlengen. Deze e-mail bevat een link naar de Mijn Burgers' Zoo omgeving, waar u direct uw abonnement kunt verlengen. 

Verlengers zijn voordelig uit
Wanneer u uw abonnement na een jaar verlengt krijgt u 10% korting. Elk jaar daarna wordt de korting met 5% verhoogd tot een maximum van 25%.

Korting op dierenparken

Korting op dierenparken

Met uw abonnement krijgt u korting bij een aantal van onze partners:

 • 50% korting bij Artis, Diergaarde Blijdorp en GaiaZoo
 • 25% korting bij het Nederlands Openluchtmuseum, Wildlands en Munster Zoo. Het Nederlands Openluchtmuseum werkt met wisselende tarieven en berekent de korting over het actuele tarief.
 • Standaardkorting bij 12 andere NVD-dierentuinen.

U kunt gebruik maken van deze korting door uw Burgers' Zoo abonnement aan de kassa van de desbetreffende partner te tonen. Houd ook Mijn Burgers' Zoo bij de hand om de looptijd van uw abonnement aan te tonen.

Activiteiten

Activiteiten

Als abonnementhouder kunt u gratis aan veel activiteiten meedoen, zoals kindercolleges en avondlezingen. Kijk hier voor het actuele aanbod. 

Bekijk de activiteiten

Veelgestelde vragen

Abonnement

0 t/m 3 jaar: gratis

Kind 4 t/m 20 jaar: € 68,00

Volwassene: € 75,00

Voor meer informatie of vragen over een abonnement, klik hier.

Ja, dat kan. Abonnementhouders kunnen voordelig parkeren door een abonnement voor het uitrijden te kopen, à € 20,-. U kunt dan onbeperkt uitrijden binnen het geldigheidstermijn. Klik hier voor meer informatie over het parkeerabonnement en de mogelijkheid tot het delen ervan!

Op het moment dat u betaald heeft, gaat uw abonnement direct in en kunt u 365 dagen onbeperkt genieten van ons park. Het is niet mogelijk om de ingangsdatum te wijzigen.

Kijk online op Mijn Burgers’ Zoo om de geldigheid en andere gegevens van uw abonnement in te zien.

Nee, het abonnement is persoonsgebonden. Uw naam en pasfoto staan op het pasje. Dit geldt ook voor het parkeerabonnement. Uw abonnement is ook niet overdraagbaar naar een ander. 

 

U kunt een e-mail sturen naar receptie@burgerszoo.nl met daarin de gewijzigde gegevens (e-mail, adres, telefoonnummer, etc.). Wij zullen dan zo snel mogelijk de wijziging doorvoeren. 

U kunt na het online afsluiten van een abonnement de abonnementspas ophalen aan de kassa. Daarna kunt u direct het park bezoeken.

U kunt online op hetzelfde e-mailaccount een abonnement aanmaken voor het extra gezinslid. Dit abonnement heeft een standaard looptijd van één jaar.

Het is ook mogelijk een extra gezinslid aan de kassa bij te schrijven op hetzelfde account. Daar helpen wij u graag met het bekijken of het mogelijk is om dezelfde einddatum als de overige gezinsleden te hanteren (naar rato).

Een abonnement kunt u vóór of uiterlijk op de einddatum verlengen met behoud van korting. Dit kan zowel aan de kassa als online via Mijn Burgers' Zoo.

Ja, wanneer u uw abonnement verlengt voor de afloopdatum (aansluitend), dan ontvangt u korting. Het eerste verlengjaar is 10% korting. Elk aansluitend jaar erna kan de korting met 5% worden verhoogd tot max. 25% korting.

Verlengen kan online via Mijn Burgers' Zoo of aan de abonnementenkassa.

U kunt 365 dagen genieten van ons park! Daarbij kunt u ook vaak nog eens deelnemen aan avondlezingen, rondleidingen of krijgt u korting op een bezoek aan Artis, Blijdorp, Wildlands, etc.

Benieuwd naar alle voordelen? Klik hier!

U kunt korting krijgen bij verschillende dierenparken en bij het Nederlands Openluchtmuseum. Klik hier voor de meest actuele kortingen.

 

Burgers’ Zoo kent geen standaard introducée-korting voor abonnementhouders.

Wel krijgt de abonnementhouder op zijn/haar verjaardag een kortingscode om max. 2 personen met 50% korting mee te nemen.

Als abonnementhouder ontvangt u op uw verjaardag een e-mail met een kortingscode. Deze kortingscode kunt u verzilveren via www.burgerszoo.nl/jarig. De code is éénmalig te gebruiken om maximaal twee tickets met 50% korting aan te schaffen. U ontvangt tickets welke wederom tot 3 maanden na verzilverdatum geldig zijn.

Als abonnementhouder ontvangt u op uw geboortedag een e-mail met een kortingscode. Heeft u deze niet ontvangen en is de mail ook niet terug te vinden in de spam? Stuur gerust een mail naar receptie@burgerszoo.nl en dan helpen wij u daar verder. 

Ieder kwartaal ontvangt u het magazine ZieZoo en Kids & Zoo gratis thuis als abonnementhouder. Max. één ZieZoo + Kids & Zoo per adres. De ZieZoo wordt ook digitaal per mail verzonden. 

Ja, dat kan. Stuur een mail naar receptie@burgerszoo.nl, dan kunnen wij uw adres uit de verzendlijst halen. U blijft wel de ZieZoo digitaal per mail ontvangen. 

Nee, Burgers’ Zoo sluit geen nieuwe groepsabonnementen af.

Antwoord niet gevonden? Onze collega's van de receptie helpen u graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op via receptie@burgerszoo.nl of 026 - 44 24 534.