Ga terug

Route & openingstijden

Openingstijden

U kunt elke dag van het jaar in Burgers' Zoo terecht. Burgers' Zoo is dus ook alle feestdagen, zoals 1e én 2e Kerstdag, oud- en nieuwjaarsdag geopend! 

Wintertijd: 25 oktober 2020 t/m 27 maart 2021 dagelijks van 9.00 uur tot 17.00
Zomertijd: 28 maart 2021 t/m 30 oktober 2021 dagelijks van 9.00 uur tot 18.00

De dieren buiten gaan een uur voor sluitingstijd naar de binnenverblijven.

Contactgegevens

  Adres Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
  Telefoon 026 - 442 45 34
  E-mail info@burgerszoo.nl

Vervoer

Openbaar vervoer

Vanwege de coronacrisis wordt geadviseerd om het OV momenteel zoveel mogelijk te ontlasten. Zodoende geven we de ruimte voor noodzakelijk woon- en werkverkeer aan mensen die hiervoor afhankelijk zijn van het OV. Normaal gesproken is Burgers’ Zoo natuurlijk een groot voorstander van gebruik van het OV, maar in deze bijzondere crisissituatie dient het maatschappelijke belang de hoogste prioriteit te krijgen. We willen onze bezoekers graag adviseren een zorgvuldige afweging te maken of zij in de huidige periode wel of geen gebruik van het OV maken.

Auto

Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Vanuit hier bent u binnen enkele minuten in het park. Tevens is er een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Aan de kassa kunt u een parkeerkaart à €7,50 kopen.

Elektrische auto

Op het parkeerterrein is één paal waar elektrische auto’s opgeladen kunnen worden. We werken hierbij volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst oplaadt’. U dient hiervoor wel over een pas te beschikken. 

Fiets & motor

Vlakbij de hoofdingang zijn onbewaakte fietsenrekken aanwezig. Voor motoren zijn er speciale parkeerplekken.

Touringcar

Er is een uitstapplaats op het parkeerterrein. Bij kassa 1 kan de chauffeur een gratis parkeerkaart halen

Plan uw route