Werken bij Burgers' Zoo

In Burgers' Zoo bezorgen wij onze dagbezoekers een onvergetelijke ervaring waarbij ze zich verwonderen, genieten en zich samen één met de natuur voelen. Is een hoofdrol in dit avontuur op jouw lijf geschreven en wil jij je inzetten om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen? Solliciteer dan op één van onze vacatures. Bekijk direct alle vacatures Bekijk direct alle vacatures

Over Burgers' Zoo

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark gelegen in Arnhem. In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden (ecodisplays) zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Meer over Burgers' Zoo

vacatures

Dier- & plantenverzorging

1

Heb jij een passie voor dier en natuur? Als Dier- & Plantverzorger bij Burgers 'Zoo ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de dieren en planten.

Kantoor & overig

1

Achter het dierenpark staat een professionele organisatie. Lijkt het je wat om in een hecht team te werken en in een bijzondere werkomgeving? Zet je dan achter de schermen in bij één van onze afdelingen.

Horeca

5

Heb jij oog voor gastvrijheid en sta jij graag in contact met mensen? Op de afdeling Horeca zet jij je met het team in om bezoekers een hele bijzondere dag te bezorgen!

Stages

4

Burgers' Zoo is op zeer uiteenlopende gebieden een prachtig stage-adres om praktijkervaring op te doen en de theorie met de praktijk te verbinden.

Vrijwilligers

2

Als educatieve vrijwilliger vervul je een belangrijke rol bij het informeren van onze bezoekers over dieren en planten. Het Citizen Science team buigt zich over urgente onderzoeksvragen op gebied van gedragsonderzoek.

Burgers' Zoo als werkgever

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen. Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Collega's aan het woord

Aandacht voor elkaar

"Ik vind het heel fijn dat ik geen nummertje ben. Voordat ik hier kwam werken had ik dat wel gedacht, omdat het een groot bedrijf is, je hebt heel veel collega's. Maar nu ik hier een tijdje werk is mijn beeld helemaal omgeslagen en heb ik dat gevoel helemaal niet. Ik krijg ook persoonlijke aandacht van mijn leidinggevenden. Zowel van Alex en Bertine, maar ook van collega's. Iedereen staat open voor een praatje, dat maakt Burgers' Zoo wel echt leuk."

Floor, medewerker bediening

Onverwachts

"Ik ben supervisor horeca, dat wil zeggen dat ik zorg dat alle poppetjes op de juiste plekken staan.

Mensen verwachten het niet dat als je een dierenpark bezoekt dat de service en de horeca dan van best wel goede kwaliteit zijn. Die glimlach van mensen, omdat ze het niet verwachten, die is heel erg leuk."

Rowan, supervisor horeca

Ik krijg veel vertrouwen

"De werksfeer is heel erg goed. We komen lachend naar werk, en we gaan lachend weer naar huis. We hebben veel voor elkaar over.

Wat ik fijn vind aan werken bij Burgers' Zoo is dat ik heel veel vrijheid heb in de manier waarop ik werk. Ik krijg heel veel vertrouwen van Alex, Bertine en mijn manager, waardoor ik zelf alleen maar beter word."

Gino, medewerker serviceteam