Arrangementen
Ga terug

Arrangementen

Arrangementen tijdelijk niet te boeken

Het bezoek aan ons park in groepsverband is op dit moment niet mogelijk. U kunt hieronder nog wel de informatie over arrangementen bekijken.

Arrangementen

Bij Burgers' Zoo bieden we verschillende soorten arrangementen aan die uw dag nog completer maken. Zo is er een totaalarrangement die uw bezoek aan Burgers' Zoo echt uniek maakt. Of u kunt kiezen uit één van de verschillende picknick arrangementen waarbij u op eigen gelegenheid een mooi plekje in het park kunt opzoeken. Hieronder vindt u meer informatie over de arrangementen.

Pinguïn arrangement

Pinguïn arrangement

Voor een compleet dagje uit in Burgers’ Zoo hebben wij een mooi totaalarrangement voor u samengesteld. Het Pinguïn Arrangement maakt Burgers’ Zoo extra uniek voor uw gezelschap. U begint uw dag met lekker kopje koffie, thee en appeltaart. Tijdens uw ontdekkingsreis door ons park kunt u in ons Bush Restaurant even op adem komen met een lekkere lunch. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje en als herinnering aan deze dag krijgt u een Burgers' presentje mee naar huis. Voor meer informatie over het pinguïn arrangement vind je hieronder.

Bekijk het pinguïn arrangement
Weekendje weg

Weekendje weg

Burgers’ Zoo is een uitgestrekt dierenpark in een bosrijke omgeving. De vele overdekte delen maken dat ons park ook bij mindere weersomstandigheden een aangename dag uit blijft. Een bezoek aan ons park leent zich daarom uitstekend voor een heerlijk weekendje weg! In de directe omgeving van ons dierenpark vindt u talloze sfeervolle hotels, campings en bungalowparken: voor ieder wat wils.

Bekijk hotels in Arnhem