Prijzen
Ga terug

Prijzen

Dagkaart

0 t/m 3 jaar Gratis
Kind 4 t/m 9 jaar €22 
Volwassene €24,50 

Groepsprijzen

0 t/m 3 jaar Gratis
4 t/m 9 jaar per kind €21
Volwassene €22,50

 

Groepsprijzen gelden voor groepen van 20 personen en groter. Om gebruik te maken van de groepsprijzen dient u contact op te nemen met de receptie via het telefoonnummer 026 - 442 4534. 


Groepsarrangementen zijn vanwege gezondheidsmaatregelen helaas niet te boeken.

Abonnementen

Abonnementen

Vanaf 55,50 heeft u al een abonnement waarmee u een heel jaar lang Burgers’ Zoo kunt bezoeken. Zo kunt u wanneer u wilt op avontuur in onze leefwerelden zoals de Bush, Ocean en Mangrove, spelen in één van onze binnen- en buitenspeeltuinen of genieten in één van onze restaurants. Bij 3 bezoeken bent u met een jaarabonnement al voordeliger uit!

Een abonnement bij Burgers' Zoo
Parkeren 

Parkeren 

Burgers’ Zoo heeft een groot parkeerterrein direct naast de hoofdingang, hier kunt u ook uw elektrische auto, motor of fiets kwijt. Bij de kassa kunt u een parkeerkaart à €7,50 kopen. Abonnementhouders kunnen voordelig parkeren door een jaarkaart voor het parkeren te kopen, à € 18,50.

Pinguïn arrangement

Pinguïn arrangement

Voor een compleet dagje uit in Burgers’ Zoo hebben wij zorgvuldig een mooi totaalarrangement voor u samengesteld. Het Pinguïn Arrangement maakt Burgers’ Zoo extra uniek voor uw gezelschap. U begint uw dag met lekker kopje koffie, thee en appeltaart. Tijdens uw ontdekkingsreis door ons park kunt u in ons Bush Restaurant even op adem komen met een lekkere lunch. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Bekijk het pinguïn arrangement
Combikaart openluchtmuseum

Combikaart openluchtmuseum

Met de combikaart voor het Nederlands Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo kunt u binnen vijf dagen beide parken eenmaal bezoeken. Deze kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa van één van beide parken. Het is verplicht om van te voren bij zowel het Nederlands Openluchtmuseum als Koninklijke Burgers' Zoo een tijdstip van binnenkomst te reserveren. 

 

Combikaart volwassenen €37,50 
Combikaart kinderen €33,50