Ga terug

Prijzen

Prijzen 

Dagkaart

0 t/m 3 jaar Gratis
Kind 4 t/m 9 jaar €24 
Volwassene €26,50 

Groepsprijzen

0 t/m 3 jaar Gratis
4 t/m 9 jaar per kind €23
Volwassene €24,50

 

Groepsprijzen gelden voor groepen van 20 betalende personen en groter. Om gebruik te maken van de groepsprijzen kunt u een arrangement hier boeken.

Voor groepen groepen met meer dan 100 personen kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via het telefoonnummer 026-3537201 of events@burgerszoo.nl.

Abonnementen

Abonnementen

Vanaf €63,50 heeft u al een abonnement waarmee u een heel jaar lang Burgers’ Zoo kunt bezoeken. Zo kunt u wanneer u wilt op avontuur in onze leefwerelden zoals de Bush, Ocean en Mangrove, spelen in één van onze binnen- en buitenspeeltuinen of genieten in één van onze restaurants. Bij 3 bezoeken bent u met een jaarabonnement al voordeliger uit!

Een abonnement bij Burgers' Zoo
Parkeren 

Parkeren 

Burgers’ Zoo heeft een groot parkeerterrein direct naast de hoofdingang, hier kunt u ook uw elektrische auto, motor of fiets kwijt. Bij de kassa kunt u een parkeerkaart à €8 kopen. Abonnementhouders kunnen voordelig parkeren door een jaarkaart voor het parkeren te kopen, à €19.

 

Pelikaan arrangement

Pelikaan arrangement

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u gebruik maken van ons Pelikaan arrangement. Dit arrangement biedt u een volledig dagje uit in ons park. ’Bij aankomst in het park ontvangt u een coupon voor een kopje koffie of thee met een versgebakken muffin en een Burgers' Waardepas ter waarde van €15,00, welke vrij te besteden is in de horeca en de parkwinkel.

Bekijk het pelikaan Arrangement
Combikaart Openluchtmuseum

Combikaart Openluchtmuseum

Met de combikaart voor het Nederlands Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo kunt u binnen vijf dagen beide parken eenmaal bezoeken. Deze kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa van één van beide parken.

 

Combikaart volwassenen €39,50 
Combikaart kinderen €35,50