Ga terug

Activiteiten & evenementen

De agenda van activiteiten & evenementen die in ons park plaats gaan vinden

Avondlezingen

De avondlezingen zijn geschikt voor de volwassen natuurliefhebbers. Ze behandelen diverse thema's waarbij we natuurbehoud, lokale en tropische natuur, de achtergronden van het alledaagse dierentuinleven en verschillende diergroepen en ecosystemen allemaal aan bod laten komen.

Avondlezingen vinden plaats in het Auditorium van het Safari Meeting Centre duren van 19.30 uur tot 21.30 uur. In verband met de beschikbare zaalcapaciteit is vooraf reserveren noodzakelijk.

1 november, 15 november en 13 december: Peuter- en Kleuterrondleidingen ‘‘Brrrr… Wat is het koud

Vanaf de herfstvakantie starten wij met het evenement IJstijd & Zoo. Wij willen de jongste bezoekers van 3 t/m 6 jaar en een (groot)ouder of verzorger graag laten zien hoe dieren zich aanpassen aan de kou. De kinderen maken kennis met poolvos Snowy, een mammoet, de dwergolifant en nog vele andere dieren.

Kindercolleges

Gedurende het schooljaar houden we maandelijks een kindercollege. Deze colleges zijn bedoeld voor jonge, enthousiaste jaarkaarthouders in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De lezingen duren tussen 45 en 60 minuten en vinden plaats in het Safari Meeting Centre. Aanmelding vooraf is noodzakelijk.
In alle weekenden van november 2023:
IJstijd & Zoo “rondleiding klimaatwinnaars- en verliezers”

In deze rondleiding, voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, leren bezoekers meer over klimaatverandering en het effect daarvan op dieren. Zowel tijdens de ijstijden als vandaag de dag.