Activiteiten & evenementen
Ga terug

Activiteiten & evenementen

De agenda van activiteiten & evenementen die in ons park plaats gaan vinden

Avondlezingen

De avondlezingen zijn geschikt voor de volwassen natuurliefhebbers. Ze behandelen diverse thema's waarbij we natuurbehoud, lokale en tropische natuur, de achtergronden van het alledaagse dierentuinleven en verschillende diergroepen en ecosystemen allemaal aan bod laten komen.

Avondlezingen vinden plaats in het Auditorium van het Safari Meeting Centre duren van 19.30 uur tot 21.30 uur.

In verband met de beschikbare zaalcapaciteit is vooraf reserveren noodzakelijk. Momenteel vinden onze avondlezingen aangepast plaats. We hebben een kleinere zaalcapaciteit, maar u kunt u ook aanmelden om de lezing online te volgen.

Kindercollege

Gedurende het schooljaar houden we maandelijks een kindercollege. Deze colleges zijn bedoeld voor jonge, enthousiaste jaarkaarthouders in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De lezingen duren tussen 45 en 60 minuten en vinden plaats in het Safari Meeting Centre. Aanmelding vooraf is noodzakelijk.

Mocht er, in verband met corona-maatregelen, een kindercollege in aangepaste vorm plaats moeten vinden, ontvangen de aangemelde deelnemers hierover een week van tevoren per email bericht.

Kleuterprogramma  “Opstaan in de Rimba”

 
Kom jij met ons kijken hoe de dieren in de Rimba hebben geslapen? Zijn ze allemaal goed wakker geworden? Neem gerust je eigen knuffelbeest mee als die ook al lekker wakker is!
Een kleuterprogramma voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar, per gezin mag er 1 begeleider mee. Samen met een gids gaan de kinderen op speelse wijze het slaapgedrag van de dieren in de Rimba ontdekken. De kosten voor dit programma zijn 2 euro per kind, dit komt ten goede van een van onze natuurbehoudsprojecten.