Abonnementen
Ga terug

Abonnementen

Met een abonnement kunt u het hele jaar door Burgers' Zoo bezoeken. Zo kunt u wanneer u wilt op avontuur in onze leefwerelden zoals de Bush, Ocean en Mangrove, spelen in één van onze binnen- en buitenspeeltuinen of genieten in één van onze restaurants. Bij 3 bezoeken bent u met een jaarabonnement al voordeliger uit. 

Voordelen van een abonnement

1. Altijd toegang

Burgers' Zoo is elke dag van het jaar geopend, en met een jaarabonnement kunt u dus wanneer u wilt het park bezoeken. 

2. Voordelig

Met een jaarabonnement bezoekt u Burgers' Zoo het voordeligst. U heeft uw abonnement al na drie bezoeken terugverdiend! Wanneer u uw abonnement verlengt krijgt u een speciale korting die op kan lopen tot wel 25%.

3. Gratis lezingen & rondleidingen

Als abonnementhouder kunt u gratis aan veel activiteiten meedoen, zoals kindercolleges en avondlezingen. Kijk hier voor het actuele aanbod. 

4. Binnen en buiten spelen

In Burgers’ Zoo zijn maar liefst drie speeltuinen, waar uw kids heerlijk buiten en binnen kunnen spelen. Het Avonturenland en de Klimtuin zijn buitenspeeltuinen, terwijl de Kids Jungle volledig overdekt is voor als het regent. 


5. Lees gratis ons magazine

Abonnees ontvangen 4 maal per jaar het magazine ZieZoo voor volwassenen. Met onze artikelen bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in Burgers' Zoo. Kinderen ontvangen de Kids & Zoo, dat vol staat met leuke weetjes! 


6. Korting op dierenparken

Met een abonnement krijgt u korting bij een aantal van onze partners:

  • 50% korting bij Artis, Diergaarde Blijdorp, Wildlands en GaiaZoo
  • 25% korting bij het Nederlands Openluchtmuseum en Munster Zoo
  • Standaardkorting bij 12 andere NVD-dierentuinen.

Prijzen

Jaarabonnement volwassene €59,50 p.p.
Jaarabonnement kind (4 t/m 20 jaar) €55,50 p.p.


Voordelige verlenging van een abonnement
Wanneer u abonnementhouder bent en uw abonnement na een jaar verlengt krijgt u 10% korting. Elk jaar daarna wordt de korting met 5% verhoogd tot een maximum van 25%. 

Voordelig parkeren met een Jaarkaart Parkeren
Abonnementhouders kunnen voordelig parkeren door een jaarkaart voor het parkeren te kopen, à € 18,50. Hiervoor kunt u het hele jaar gratis parkeren. De jaarkaart parkeren wordt geregistreerd op de pas van één abonnementhouder. Het is daarbij mogelijk om de kaart ook te registreren op één extra pas, mits die extra pas is van een partner die op hetzelfde huisadres woont.

Abonnement online bestellen

Het bestellen van een abonnement is tijdelijk niet mogelijk.

Adreswijziging doorgeven

Wanneer u al abonnee bent bij Burgers' Zoo en een adreswijziging hebt kunt u mailen naar het volgende e-mailadres: Receptie@burgerszoo.nl

Geef in deze mail uw naam en oude en nieuwe adres aan. Op deze manier kunnen wij gelijk het nieuwe adres in het systeem zetten en ontvangt u altijd de ZieZoo op de mat. Hetzelfde geldt voor het wijzigen van uw e-mailadres. 

Veelgestelde vragen

U ontvangt ongeveer 3 à 4 weken voor de afloop van uw abonnement een email met daarin een link waarmee u de verlenging kunt regelen. Dit is een persoonlijke link, waarmee u rechtstreeks uw abonnement kunt verlengen.

Het kan voorkomen dat uw bevestiging in uw spambox is gekomen. Wanneer u een Gmailaccount heeft kan de bevestiging ook terecht komen in één van de serviceboxen. Mocht u de bevestiging nog steeds niet hebben ontvangen, mailt u ons dan via receptie@burgerszoo.nl. Wij kunnen dan de bestelling voor u nakijken.

Wellicht is uw emailadres niet gekoppeld aan uw abonnement. Geeft u dit door via de website www.burgerszoo.nl/corona of per mail naar service@burgerszoo.nl

In beide situaties kan dit alleen bij de kassa van ons park. Let op! Wij zijn tot nader order gesloten.

U kiest voor de optie: 'ik wil een bezoek reserveren' en reserveert hier uw aankomsttijd. Daarnaast sluit u online een abonnement af via www.burgerszoo.nl/abonnement-aanvragen.

U reserveert een aankomsttijd via ‘ik wil een bezoek reserveren’ voor alle personen tegelijk en koopt uw kaarten aan de kassa. Het is nl alleen mogelijk om één reservering van tevoren te maken.