Abonnementen

Abonnementen

Jaarabonnement Burgers' Zoo

Met een abonnement kunt u het hele jaar door Burgers' Zoo bezoeken. Daarbij krijgt u bovenop een jaar lang toegang heel veel exclusieve voordelen! 

En wist u dat u een jaarabonnement al heeft terugverdiend na drie bezoeken? 
Daarnaast profiteert u van allerlei aantrekkelijke voordelen waardoor u extra geniet van uw abonnement. Zo krijgt u bijvoorbeeld ook korting bij een aantal van onze partners:

  • 50% korting bij Artis en Diergaarde Blijdorp
  • 25% korting bij het Nederlands Openluchtmuseum
  • Standaardkorting bij 12 andere NVD-dierentuinen

Vraag direct uw abonnement aan

Gratis toegang tot allerlei activiteiten en evenementen!

Gratis toegang tot allerlei activiteiten en evenementen!

Met een abonnement op Burgers’ Zoo krijgt u bovenop een jaar lang toegang heel veel exclusieve voordelen! Als abonnementhouder kunt u elke schoolvakantie gratis naar een evenement. In 2018 kunt u in de voorjaarsvakantie naar Burgers’ Light, in de meivakantie naar Gigantisch Apenkooien, in de zomervakantie naar de Desert Kindermusical, in de herfstvakantie naar een verrassingsevent en in de kerstvakantie naar de Pasar Malam.

Binnen en buiten spelen

Binnen en buiten spelen

Wilt u uw kinderen af en toe lekker laten spelen, terwijl u heerlijk kunt zitten en genieten van een bosrijke omgeving? In Burgers’ Zoo zijn maar liefst drie speeltuinen, waar uw kids heerlijk buiten en binnen kunnen spelen. Het Avonturenland en de Klimtuin zijn buitenspeeltuinen, terwijl de Kids Jungle volledig overdekt is voor als het regent. 

Ontvang onze magazines!

Ontvang onze magazines!

U ontvangt 6 maal per jaar het gratis dierentuinmagazine ZieZoo voor volwassenen, met daarin Kids & Zoo voor kinderen.  Dit kleine magazine staat vol leuke weetjes, opdrachten en  strips met Burgie’s avonturen! Met deze magazines weet u alles over het wel en wee bij Burgers’ Zoo.

Prijzen jaarabonnement

Prijzen jaarabonnement

U kunt uw jaarabonnement nu heel gemakkelijk online bestellen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw jaarabonnement bij de abonnementenkassa van Burgers’ Zoo te kopen. Zorgt u er wel voor dat uw haar goed zit, want we maken dan meteen de foto voor op uw abonnementenpas.

De jaarabonnementen zijn persoonsgebonden en zijn geldig van de aankoopmaand tot en met het einde van dezelfde maand in het jaar erna. Wilt u een abonnement cadeau doen? Dat kan, maar deze is helaas niet online te bestellen.

1 abonnement volwassene €57,50
1 abonnement kind (4 t/m 11 jaar) €52,50
echtpaar €110,00
2 ouders + 1 kind €160,00
2 ouders + 2 kinderen €210,00
2 ouders + 3 kinderen €260,00
2 ouders + 4 kinderen €292,00
2 ouders + 5 kinderen €339,00

Gezinsabonnement met 1 ouder:
1 ouder €57,50
1 ouder + 1 kind €107,50
1 ouder + 2 kinderen €155,00
1 ouder + 3 kinderen €205,00
1 ouder + 4 kinderen €240,00
1 ouder + 5 kinderen €287,00

Voordelig parkeren met een Jaarkaart Parkeren

Voordelig parkeren met een Jaarkaart Parkeren

Abonnementhouders kunnen voordelig parkeren door een jaarkaart voor het parkeren te kopen, à € 17,50. Hiervoor kunt u het hele jaar gratis parkeren. De jaarkaart parkeren wordt geregistreerd op de abonnementspas van één abonnementhouder. Het is daarbij mogelijk om de kaart ook te registreren op één extra pas, mits die extra pas is van een partner die op hetzelfde huisadres woont. 

Voordelige verlenging van een abonnement

Voordelige verlenging van een abonnement

Wanneer u abonnementhouder bent, kunt u bij verlenging van uw abonnement gebruik maken van een speciale korting die op kan lopen tot wel 25%.

 

 

Indien u binnen drie maanden na het verloop van uw huidige abonnement verlengt, krijgt u 10% korting. Elk jaar dat u binnen drie maanden na verloop van uw abonnement verlengt, 

wordt de korting met 5% verhoogd tot een maximum van 25%. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om te verlengen via de kassa van ons park.

Online aanvragen

Door ons online formulier in te vullen, kunt u heel eenvoudig een jaarabonnement aanvragen. U hoeft dan uw abonnement alleen nog maar bij de kassa van Burgers' Zoo op te halen. Vraagt u meerdere abonnementen aan voor uw gezin? Dan kan de korting flink oplopen!

Abonnement aanvragen

Op dit moment is het alleen mogelijk om met korting uw abonnement te verlengen via de kassa van ons park

Meerdere abonnementen aanvragen
Abonnement 2
Abonnement 3
Abonnement 4
Abonnement 5
Abonnement 6
Abonnement 7
Abonnement 8
Abonnement 9
Abonnement 10

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement