Zoë & Silos: de Bush Musical

6 juli tot en met 25 augustus 2019

Het verhaal gaat verder! Na het grote succes van ‘Zoë & Silos - De Desert Musical’ presenteren Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment deze zomer een gloednieuwe musical met Zoë & Silos in de hoofdrol. In Zoë & Silos - De Bush Musical’ beleven ze een spannend avontuur, waarin het leven in het tropisch regenwoud op een kleurrijke en educatieve wijze centraal staat. Van 6 juli tot en met 25 augustus 2019 is ‘Zoë & Silos - De Bush Musical’ te zien in het theater in het park.

Een avontuur in de jungle

Zoë & Silos ontmoeten elkaar in het tropisch regenwoud. Silos vertelt dat deze natuur ernstig bedreigd wordt, onder andere door het kappen van de bomen. Dan ontdekken ze bij toeval een verdrietige kroonduif die haar ei kwijt is geraakt. Ze zat te broeden op haar nest in een boom, toen na een brommend geluid plotseling de hele boom omviel… Sindsdien is haar nest met het ei bedolven onder de boomtakken. Hoe kan ze haar ei nu terugvinden? Gelukkig zijn daar de kleinklauwotter, het aardvarken en de breedsnuitkaaiman om hen te helpen. Lukt het onze helden om het ei op tijd terug te vinden, geholpen door deze vier dieren uit de jungle?

Een eigen YouTube-kanaal

Zoë & Silos hebben sinds kort een eigen YouTube-kanaal gekregen! Alle televisieafleveringen en videoclips met liedjes kunnen nu daar worden gevonden. Hou het kanaal in de gaten, want binnenkort verschijnen er nieuwe muziekvideo's!

Extra educatieve activiteiten

Tijdens de musical vinden in de Bush elke middag extra educatieve activiteiten plaats. Voor elk dier dat in de musical een rol speelt, is een vragenkaartje ontworpen. Wie alle vier de vragenkaartjes heeft ingevuld, krijgt bij de info-kar van de gidsen een bijzonder presentje. Bij de info-tafel starten ook elke middag diverse korte familierondleidingen (20 minuten). De info-kar staat dagelijks van 12 tot 16 uur in de Bush, in de buurt van de uitgang richting souvenirshop van de Ocean. 

Terug naar Burgers' Zoo