Ga terug

Vitesse Kids Club Dag

Op 23 april is het zover: De Vitesse Kids Club Dag. Dit jaar heeft Vito iets heel gaafs voor jullie in petto, de Kids Club Dag zal namelijk plaatsvinden op het terrein van Burgers’ Zoo!

Speciaal tarief voor Vitesse Kids Club leden

Als Kids Club-lid is het mogelijk om een entreekaart om voor maar 10,- een ticket te kopen voor deze speciale dag.  En per Kids Club-lid mag één ouder/begeleider ook gebruik maken van het actietarief van €10. Je dient dan wel voor 30-03-2022 al Kids Club-lid te zijn. Daarnaast dien jij jouw Kids Club pas ook te tonen bij entree tot ons park.

Wat is er allemaal te beleven tijdens de Kids Club-dag

Wat is er allemaal te beleven tijdens de Kids Club-dag

Vitesse Kids Plein:

Op het Vitesse Kids Plein is van alles te beleven, voor alle leeftijden! Zo is onder andere Vito aanwezig op het Kids Plein voor een meet & greet, kun je springen op het Vitesse-springkussen en kun je jouw voetbal skills testen. Er zal nog veel meer te doen zijn op het Vitesse Kids Plein, maar we gaan nog niet alles verklappen!

Vitesse eSports Plein:

Voor de eSports-liefhebber hebben we een speciaal eSports Plein! Kom FIFA spelen op één van de gameconsoles die op het plein te vinden zijn en meet Team Vitesse eSports.

Ontdek Burgers’ Zoo

Ontdek Burgers’ Zoo

Ontdek het prachtige dierenpark Burgers’ Zoo via de speciale Vitesse-speurtocht! Vanaf het Vitesse Kids Plein ga je op avontuur en kom je op alle mooie plekken in Burgers’ Zoo. Tijdens je avontuur krijg je ook nog leuke Vitesse-vragen: kun jij ze allemaal beantwoorden?