Zoë & Silos: de Bush Musical

6 juli tot en met 25 augustus 2019

Het verhaal gaat verder! Na het grote succes van ‘Zoë & Silos - De Desert Musical’ presenteerde Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment in de zomer van 2019 een gloednieuwe musical met Zoë & Silos in de hoofdrol. In Zoë & Silos - De Bush Musical’ beleven ze een spannend avontuur, waarin het leven in het tropisch regenwoud op een kleurrijke en educatieve wijze centraal staat.

Een avontuur in de jungle

Zoë & Silos ontmoeten elkaar in het tropisch regenwoud. Silos vertelt dat deze natuur ernstig bedreigd wordt, onder andere door het kappen van de bomen. Dan ontdekken ze bij toeval een verdrietige kroonduif die haar ei kwijt is geraakt. Ze zat te broeden op haar nest in een boom, toen na een brommend geluid plotseling de hele boom omviel… Sindsdien is haar nest met het ei bedolven onder de boomtakken. Hoe kan ze haar ei nu terugvinden? Gelukkig zijn daar de kleinklauwotter, het aardvarken en de breedsnuitkaaiman om hen te helpen. Lukt het onze helden om het ei op tijd terug te vinden, geholpen door deze vier dieren uit de jungle?

Bekijk hier de Bush Musical!:

Zoë & Silos hebben sinds kort een eigen YouTube-kanaal gekregen! Alle televisieafleveringen, videoclips met liedjes en musicals kunnen nu daar worden gevonden, ook de Bush Musical!

Terug naar Burgers' Zoo