Horeca

Horeca

Horeca in Burgers' Zoo

U kunt bij ons terecht in diverse restaurants. Overal geldt dat we zoveel mogelijk werken met dagverse producten en uw maaltijd bereiden waar u bij bent. Het Bush Restaurant en het geheel vernieuwde Park Restaurant zijn elke dag geopend. Bij mooi weer zijn ons Safari terras en Park terras ook open. In alle restaurants kunt u gratis gebruik maken van WIFI. 

Horeca 2 297 190

Park Restaurant

Het Park Restaurant is een eigentijds en gezellig familierestaurant, gelegen tussen twee aangrenzende speeltuinen, waarvan de sfeer subtiel in het restaurant is verwerkt. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen genieten de familieleden van een sfeervol rustmoment onder het genot van een (h)eerlijk gerecht en drankje. Het restaurant is opgebouwd uit drie zitniveaus, waardoor er voor iedereen comfort is.

Koffiebuffet 290

Ambachtelijke horeca

Ambachtelijke horeca

Bezoekers van Burgers' Zoo kunnen in een sfeervolle omgeving genieten van een ambachtelijk en eerlijk horecaproduct. Denk aan verse hamburgers, hotdogs van scharrelvarken en biologische koffie. Daarnaast kunt u kiezen uit dagverse knapperige salades, vers fruit en verse fruitsmoothies en een rijk assortiment aan belegde broodjes. 

Menukaart

Klik op de afbeelding om de menukaart van het Park Restaurant te openen.

Horeca _Menukaart

Zorgvuldig geselecteerde producten

Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Zo gebruiken we voor de curryworst en de hotdogs scharrelvlees van het Beemsterland-varken. Het vlees voor de hamburgers is 100% biologisch. We serveren bovendien de biologische FairTrade-koffie van Peeze, welke standaard een deel van de omzet aan doneert ontwikkelingsprojecten voor arme koffieboeren.

LI9A4467 297

Openingstijden

Het Park Restaurant is van april tot en met oktober geopend van 9.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds. Van november tot en met maart is het Park Restaurant open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het Bush Restaurant sluit 1 uur eerder dan het Park Restaurant.

Horeca 3 297 190

Allergie-informatie

Heeft u een intolerantie voor een specifiek product of ingrediënt?
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn adviseren wij u om uw wensen kenbaar te maken bij de leidinggevende van de keuken. Wilt u bijvoorbeeld ’s middags komen lunchen in ons restaurant? Kom dan van te voren even langs, zodat u samen met de kok kunt bespreken wat hij tijdens de lunch voor u kan bereiden. 

In al onze keukens werken wij met brood, hierdoor is het voor ons onmogelijk om glutenvrij te garanderen. Wij hanteren daarom glutenarm als norm. Wij hebben de mogelijkheid om de volgende gerechten glutenarm te verkrijgen:
- Portie frites (in het Park Restaurant)
- Maaltijdsalade met geitenkaas (in het Park Restaurant)
- Wok maaltijd (in het Bush Restaurant)
- Soep (in al onze restaurants)
- Glutenarm brood (in al onze restaurants)

Ook bij bovenstaande opties adviseren wij u om uw wensen van te voren kenbaar te maken bij de keuken van het desbetreffende restaurant. In onze restaurants is tevens een kaart aanwezig met resterende informatie over allergenen in onze producten. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m zondag op 026-4450373

LI9A4467 297.

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement