Kindercolleges

Kindercolleges

Van oktober tot maart houden we elke maand een kindercollege, over het algemeen op de derde woensdag van de maand en het college start om 16:00u. Deze colleges zijn bedoeld voor jonge, enthousiaste jaarkaarthouders in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. De lezingen duren tussen 45 en 60 minuten en vinden plaats in het Safari Meeting Centre

Wie deel wil nemen, dient zich van tevoren aan te melden door het formulier op deze site in te vullen. Met geldige abonnement is deelname aan het kindercollege na aanmelding gratis. Introducés zonder abonnement moeten helaas een entreekaartje aanschaffen; na 16.00 uur is een kaartje aan de kassa voor de helft van de prijs verkrijgbaar.

(Groot)ouders mogen meeluisteren maar worden echter verzocht om achterin de zaal plaats te nemen. Want ons doelpubliek voor deze lezing zijn natuurlijk vooral de kinderen!

Kindercollege 20 februari: ‘Apen allerlei’

Kindercollege 20 februari: ‘Apen allerlei’

Het college in februari draait om apen. Over op welke manieren apen met elkaar praten, hoe goed ringstaartmaki’s kunnen ruiken, waar de apenverzorger op moet letten en nog veel meer.

Kindercollege 20 maart: ‘Giraffe, olifant en neushoorn’

Kindercollege 20 maart: ‘Giraffe, olifant en neushoorn’

Ze zijn niet over het hoofd te zien: de langste, grootste en zwaarste dieren van Burgers’ Zoo. Hoe leven deze reuzen eigenlijk? En waarom zijn deze grote, sterke dieren in de natuur toch bedreigd?

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord