Burgers' Light

10 en 11 februari, en 17 februari t/m 5 maart 2017

Bezoekers aan Burgers’ Light ontdekken van vrijdag 17 februari tot en met zondag 5 maart 2017 dagelijks tot 21.00 uur overal thematische groepen lichtfiguren op een avontuurlijke route door Burgers’ Zoo. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari staat een ‘sneak preview’ van dit evenement gepland. Speciaal voor het Arnhemse dierenpark zijn er honderden dierfiguren in de Achterhoek geproduceerd. Burgers’ Light telt in 2017 meer lichtfiguren dan ooit, de route is langer dan vorig jaar en het park blijft een uur langer open.

Volledig vernieuwd lichtspektakel 

Langs de route in Burgers' Zoo worden metershoge lichtfiguren afgewisseld door fantasierijke diergroepen, waarbij de route niet alleen door de overdekte Bush en Ocean voert, maar ook in de frisse buitenlucht door het Park. In het oog springen bijvoorbeeld een reusachtige kameleon van 12 meter lang en 5,5 meter hoog, of de twee stokstaartjes van 3,5 meter hoog. De route van Burgers’ Light is dit jaar langer dan vorig jaar en telt meer lichtfiguren dan ooit dankzij honderden nieuwe lichtfiguren die speciaal voor Burgers’ Zoo zijn ontworpen.

Een nachtelijk avontuur

Om de beleving van de bezoeker nog verder te versterken, organiseert Burgers’ Zoo elke schoolvakantie een thematisch evenement dat aansluit bij de ecosystemen. Tijdens Burgers’ Light wacht de gast een sfeervol nachtelijk avontuur vol bijzondere fotomomenten. Voor wie honger krijgt van de avondwandeling blijven het Bush en Park Restaurant geopend tot sluitingstijd, inclusief de geheel overdekte speeltuin Kids Jungle. Een centrale route voert onder de sterrenhemel door grote delen van het Park, waarbij de geheel overdekte Bush en Ocean ook talloze thematische dierfiguren herbergen. 

Koop kaarten met korting

Burgers' Light vindt dagelijks plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari en van vrijdag 17 februari tot en met zondag 5 maart 2017. Op deze dagen is het park, inclusief het Bush en Park Restaurant, extra lang geopend tot 21.00. De buitendieren zijn vanaf 16.00 niet meer zichtbaar. Vanaf 18.00 uur kunt u bovenstaande dagen voor een speciaal actietarief van 10 euro (bijna 50% korting) naar binnen.

De hele dag genieten van Burgers' Zoo? Bestel dan online dagkaarten met  1,50 korting per entreebewijs.

Abonnnementhouders kunnen Burgers' Light gratis bezoeken.

Terug naar Burgers' Zoo